Zak, Snoepzak, Jute, 20x15cm, bruin


Van zo’n lief gevuld snoepzakje wordt iedereen blij!

Stijlvolle verpakking
Snoep, chocolaatjes, toffees en ander lekkers verpak je aantrekkelijk in deze originele juten snoepzak. Het zakje is ook erg populair als stijlvolle cadeauverpakking voor non-foodproducten.

Trendy en duurzaam
De cadeauzak van natuurlijk materiaal heeft een trendy, duurzame uitstraling en een elegante opdruk met mooie zwarte letters. Je sluit het ‘sweets’-zakje eenvoudig met het koord aan de bovenzijde. Leg er een vrolijke strik in en hang er eventueel een persoonlijk label of kaartje aan.

Bekijk ook onze andere fraaie snoep- en chocoladezakken van katoen en jute.
Algemeen
Code 270713
Merk Neutraal
EAN 8714215026305
Materiaal Jute
Variant Snoepzak
Maten en gewichten
Lengte (cm) 15.0
Breedte (cm) 20.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Thema Sinterklaas
Kleur Bruin
Verpakking
Aantal per pallet 500

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie