Zak, Snoepzak, Papier, 21wit


Trakteer je klanten eens op snoepjes in deze vrolijke snoepzakken!

Ouderwets genieten
Met deze nostalgische puntzakjes van gebleekt kraftpapier genieten je klanten ouderwets van hun snoepgoed, toffees, koekjes, nootjes, chocolaatjes en andere traktaties. De bijzondere snoepverpakkingen zijn voorzien van een originele tekening van een gezellige snoepwinkel. Dit maakt ze nét even anders dan anders. Een ideaal en veelzijdig puntzakje voor snoepwinkels, cafetaria’s, snackbars en foodtrucks.

Handige opening
De traktatiezakjes worden plat geleverd. Dankzij de ongelijke enveloppe-opening (de voorkant is iets lager dan de achterkant) en de handige zijvouw zijn ze heel eenvoudig te openen en snel te vullen. De schuine puntzakjes hebben bovendien een brede opening, zodat je klant meteen kan gaan smullen. Gebruik ze ook eens als frietzakje of voor andere snacks.

Diverse maten
De nostalgische snoepzakken zijn verkrijgbaar in gebleekt wit kraftpapier en bruin natronkraftpapier en in twee formaten.
Algemeen
Code 229316
Merk Neutraal
EAN 8714215066370
Uitvoering K21
Variant Snoepzak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 21.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 48

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie