Zak, Spuitzak, LDPE, 470mm, blauw


(1 review)

Kunststof wergwerp spuitzakken voor al uw decoratiewerk. Disposable spuitzakken besparen op kosten voor reiniging en sterilisatie.Algemeen
Code 197005
Merk Neutraal
EAN 0018291271832
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Lengte (mm) 470.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Blauw
Uitvoering
Variant Spuitzak

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Marloes Baelemans

28 augustus 2016

5 van 5 sterren

Hele fijne spuitzakken! Scheuren niet en fijne grip.


Anderen bestelden ook