Zak, Vacuümzak, PET/PE, 25x35cm, 82my, aluminium


Je voedingsmiddelen blijven langer vers in deze praktische ondoorzichtige vacuümzakken.

Geen contact met lucht
Deze aluminium vacuümzakken zijn de ideale verpakking voor levensmiddelen. Contact met lucht wordt voorkomen, zodat versheid en kwaliteit veel langer behouden blijven. Dit komt de smaak, geur en het natuurlijk vochtgehalte van het voedsel enorm ten goede.

Lichtgevoelige producten
De vacuümzakken zijn bovendien zilver gemetalliseerd en daardoor niet doorzichtig. Dit maakt ze uitermate bruikbaar voor het verpakken van producten die gevoelig zijn voor licht.

Zeer veelzijdig
Zijlaszakken zijn aan beide zijden dichtgesealde vlakke zakken. Je kunt deze veelzijdige foliezakken gemakkelijk vullen, goed invriezen, in water verwarmen en gebruiken voor sous-vide koken (vacuümgaren). De zakken zijn niet geschikt voor opwarmen in een magnetron.

Vacuümmachine en sealer
De stevige zakken van PET/PE zijn te verwerken met alle types vacuümmachines en sealbalken. Kies vanwege de dikte van de foliezakken een sealer met instelbare sealtijd.

Vier formaten
Deze vacuümzakken zijn verkrijgbaar in vier handzame formaten. Bij een afname vanaf 2.000 stuks is een afwijkende afmeting mogelijk.
Algemeen
Code 157624
Merk Neutraal
EAN 8714215066011
Variant Vacuümzak
Materiaal PET/PE
Maten en gewichten
Dikte (my) 82.0
Breedte (cm) 25.0
Lengte (cm) 35.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Aluminium

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie