op=op

Zak, Viszak, Ersatzpapier, 13/4x31cm,


Code
220240
Besteleenheid
1

€ 31,20 € 20,45 /doos @ 10 kg Excl. btw

Op voorraad
54 producten

Deel dit product

Verpak je verse haring voortaan in zo’n vrolijke papieren haringzak.

Heerlijke haring meenemen
Of je klant zijn haring nu het liefst in mootjes eet of aan de staart; dit handige viszakje uit ons concept Haringhappen is bij uitstek geschikt voor het verpakken van haring. Leg de haring op een onderlegger of visschaaltje, voeg desgewenst uitjes en zuur toe en schuif het bakje eenvoudig in het haringzakje.

Beschermd vervoeren
De stevige, vetwerende haringzakjes van erszatzpapier worden plat geleverd en zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen. Je klanten nemen hun haring vervolgens gemakkelijk en beschermd mee naar huis. De zakjes zijn ideaal voor gebruik door vishandels, haringkarren, viskramen en cateraars.

Compleet haringconcept
Het happen van haring is een eeuwenoude Nederlandse traditie waar wij trots op zijn. Ons vrolijke totaalconcept Haringhappen heeft een unieke, eigentijdse bedrukking met typisch Hollandse uitstraling die nét even anders is. Het haringconcept bestaat uit een lijn originele haringverpakkingen waarmee je je klant eenvoudig een complete visbeleving voorschotelt.

Van zakjes tot vlaggen
De verpakkingslijn bestaat uit diverse formaten viszakken en visvellen, een cateringdoos, praktische servetten, een handig draagtasje en diverse leuke decoratiematerialen zoals haringprikkers, een vrolijke vlaggenlijn en een kleurrijke beachflag. Vul je haringassortiment aan met leuke blauwe bakjes in visvorm en multifunctionele kartonnen en aluminium presentatieschaaltjes.Algemeen
Code 220240
Merk Neutraal
EAN 8714215026794
Materiaal Ersatzpapier
Maten en gewichten
Inhoud (gr) 500
Lengte (cm) 31
Breedte (cm) 13
Zijvouw (cm) 4
Uiterlijk
Thema Haring
Uitvoering
Variant Viszak
Verpakking
Aantal per pallet 48

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook