Zak, Zijvouwzak, pP, 10x27cm, x4cm, 30my, transparant


Met dit zijvouwzakje geef je al je lekkernijen een onweerstaanbare presentatie.

Luxueuze uitstraling


Deze glasheldere zijvouwzakjes van PP zijn dikker en steviger dan gewone plastic zakjes. Ze blijven goed in vorm en hebben hierdoor een luxere uitstraling. Dit maakt de veelzijdige zakjes ideaal voor de presentatie van luxueuze heerlijkheden zoals koekjes, bonbons, nootjes, zoutjes en chocolaatjes.

Voedselveilig en antistatisch


Aan de ongecoate, voedselveilige zakjes zijn geen hulpstoffen toegevoegd voor verbeterende eigenschappen. De praktische zakjes zijn bovendien antistatisch en voorzien van een zijvouw die de inhoudsmaat van de zak vergroot.

Sealbaar


Je kunt deze zakjes eenvoudig dichtsealen, zodat verse producten langer houdbaar blijven. Of kies voor een kleurrijke presentatie met een vrolijke sticker en een mooi gekleurd lint. Gebruik de transparante zakjes gerust ook voor het aantrekkelijk verpakken van kleine cadeautjes of gekleurde materialen.

Diverse formaten


De zijvouwzakjes zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Zo kun je mooi met je productaanbod variëren.

Met of zonder bedrukking


Je kunt de transparante zijvouwzakjes naar keuze gebruiken als neutrale verpakking of laten bedrukken met je bedrijfslogo of een andere opdruk. Vraag onze medewerkers om meer informatie.Algemeen
Code 193228
Merk Neutraal
EAN 8714257018696
Materiaal PP
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 27
Dikte (my) 30
Breedte (cm) 10
Lengte (cm) 4
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Zijvouwzak
Uitvoering Ongecoat
Verpakking
Aantal per pallet 54

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie