Zeep Golf, 15gr


Code
21-1076404
Besteleenheid
2

€ 40,00 /Doos @ 250 stuks Excl. btwDeel dit product

Je golfgasten zijn altijd op de juiste weg met dit Golf-handzeepje.

Golf-handzeepje


Je golfliefhebbende gasten weten wel weg met een kwaliteitshandzeep. Het weldadige schuim van dit Golf-handzeepje voedt en verzacht de huid. Een heerlijke opfrisser na het dragen van warme golfhandschoenen! De verpakking versterkt het golfgevoel met de artistieke zwart-witte afbeelding van een bewegwijzeringspaal met pijlen op een golfbaan.

Ontspannen green-teageur


Golf vraagt een forse fysieke inspanning. Dit handzeepje van Golf met de frisse, sprankelende geur van groene thee zorgt daarom voor directe ontspanning. De geur werkt verslavend, net als de golfsport. Laat je gasten daarom hun slag slaan met de vele andere gastenbenodigdheden uit deze sportieve lijn.

Zeepje van 15 gram


Dit zeepje van 15 gram is geschikt voor een hotelkamer en/of een kort verblijf in jouw golfhotel, bed and breakfast of Airbnb-woning. Het is hygiënisch per stuk verpakt in een luxueus kartonnen doosje. Gasten vinden de verpakking vaak zo mooi, dat ze ‘m mee naar huis nemen als golftrofee.

Golf: de sportieve keuze


Het merk Golf is de ultieme, sportieve keuze voor golfhotels en golfresorts: het vormt een mooie toevoeging om je te onderscheiden. De Golf-guestsupplies zijn bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven bij golftoernooien, bijvoorbeeld in een goodiebag.


Maten en gewichten
Code 21-1076404
Merk Golf
Inhoud (gr) 15
Uitvoering
Geur Groene thee

Merk Golf

Voor een golfhotel of golfresort is er natuurlijk geen toepasselijkere lijn guestsupplies dan die van het merk Golf. Een balletje slaan, met of zonder vrienden, wandelen over schitterende greens, gezond bewegen in de buitenlucht, met in de verte vogelgetjirp... de complete look-and-feel van golfen komt samen in Golf.

Stijlvolle Golf-verpakking

De stijlvolle verpakking van Golf geeft de gastenbenodigdheden schwung, met sfeervolle afbeeldingen van onder meer golfballen, clubhoofden en een holevlag. Het logo met golfclubs en de tekst Golf spreekt elke golfspeler direct aan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De Golf-verzorgingsproducten dragen de geur green tea, bijna een letterlijke verwijzing naar de ‘green’ en de ‘tee’ van de afslagplaats. Green tea heeft een delicaat, licht en waterachtig aroma - fris en sprankelend. Precies wat je gasten nodig hebben na een rondje golf. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je golfende gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie