Vrolijk Pasen

Nieuwe verpakkingsdessins voor Pasen 2020

Pasen hoort helemaal bij het lenteseizoen. Niet alleen is het een tijd van meer licht, opkomende bloemetjes, frisgroene bladeren, jonge eendjes, fluitende vogels, dartelende lammetjes en nieuwe vrolijkheid… Het is ook een tijd voor nieuwe geschenkverpakkingen! Maak je klanten blij met kleurrijk cadeaupapier en andere speciale paasverpakkingen, zodat ze straks vrolijk jouw winkel verlaten.
Pasen

Deze Pasen zien we groen en geel

Groen en geel zijn ideale paaskleuren. Terwijl groen staat voor vruchtbaarheid, vernieuwing en creativiteit geeft geel ons een gevoel van energie, wijsheid en levensplezier. Perfect voor de Pasen dus!

Het paasfeest is natuurlijk niet compleet zonder al die andere frisse voorjaarskleuren zoals roze, oranje en lichtblauw. Je ziet ze allemaal terug in onze kleurrijke paaslinten en paasetiketten, vrolijke paashangers, fraaie bonbondoosjes, originele paaseidozen en andere speciale paascadeauverpakkingen.

Pasen

Nieuwe LOVLY®-paasverpakkingen

Speciaal voor de paasdagen van 2020 hebben we voor jou weer een inspirerend assortiment LOVLY-geschenkverpakkingen klaarstaan in frisse voorjaarskleuren en originele dessins.

Splinternieuw is ons tweezijdige okergele cadeaupapier LOVLY Pebbles, met een dessin geïnspireerd op de kiezelsteentjes langs een kabbelende rivier. Ieder kiezeltje heeft zijn eigen, unieke vorm, wat zorgt voor een speels effect. De kiezelsteentjes lijken ook wel wat op paaseitjes! Met ons veelzijdige dubbelzijdige LOVLY-cadeaupapier Dots & Circles tover je elke cadeauverpakking met gemak om tot een feest. Kies voor stippen en cirkels in trendy roze-groen-zwart of ga voor de levendige geel-oranje-zwarte variant.

Verkoop je paaslekkernijen? Leef je dan uit met onze nieuwe gestreepte cadeauzakjes, vrolijke paasstoldozen en vier formaten paaseidozen met op de voorkant een groot paasei.Pasen

Vul een tasje of cadeaudoosje met een laagje gekleurd SizzlePak® en nestel hier je paastraktaties en andere paascadeautjes in. Onweerstaanbaar!Pasen

Voor je styling: de ‘pazigste’ paasdecoraties

Creëer de mooiste paascadeautjes met onze uitgebreide collectie feestelijke paasdecoraties.

Ga voor een creatieve cadeauopmaak en maak van Pasen één groot uitpakfeest! Onze houten paashangers in de vorm van koddige paashaasjes en vrolijke paasbloemetjes wil je echt niet missen. Bind ze voor een stoer effect vast aan een wit-geel of zwart-wit koordje. Met ons lint vol authentieke paashaasjes in fris grasgroen en eidooiergeel maak je elk cadeau in een handomdraai klaar voor Pasen. En je paascadeautjes worden extra ‘paselijk’ met een vrolijk paasetiket.

Gegarandeerd vrolijke klanten

Met Paardekooper pak je je paascadeautjes op zijn paasbest in. Daar worden jouw klanten gegarandeerd vrolijk van!Bekijk hier alle paasproducten

Een selectie uit ons uitgebreide Pasen-assortiment

LOVLY® Cadeaupapier, 50cm, 200m, Pebbles, wit/Okergeel

Code 340655
€ 49,95 /rol Excl. btw

SizzlePak® Vulmateriaal, Papier, 1,25kg, crème

Code 391510
€ 19,95 /doos Excl. btw

Paaseidoos, Karton, 127x89x165mm, Pasen, dubbelkonisch,

Code 743016
€ 16,25 /krimp à 25 st Excl. btw

LOVLY® Etiket, Pasen, ∅35mm, assorti

Code 744060
€ 8,95 /rol à 500 stuks Excl. btw

houten hngr haas met koord groen/geel

Code 861028
€ 5,95 /krimp à 36 st Excl. btw

LOVLY® Cadeaupapier, 50cm, 200m, Dots & Circles, oranje/Geel

Code 340045
€ 49,95 /rol ca.200m lang Excl. btw

houten hngr bloem met koord geel 5x5cm

Code 861025
€ 5,95 /krimp à 24 st Excl. btw

Stoldoos, Karton, 340x160x80mm, Pasen,

Code 743019
€ 61,50 /doos à 100 stuks Excl. btw