Ruim assortiment hersluitbare shakers en emmers

Direct uit voorraad leverbaar

Snel (bedrukte) shakers en emmers nodig voor het verpakken van bijvoorbeeld snackgroenten, snoep, noten, zuivelproducten of diervoeding? Bij Paardekooper vind je een ruim assortiment hersluitbare PP- en kartonnen buckets, direct uit voorraad leverbaar. Ook als je kiest voor een eigen bedrukking profiteer je van een snelle levering. We kunnen (een deel van) de verpakkingen eventueel voor je op voorraad houden. Zo weet je zeker dat je altijd over de juiste verpakkingen beschikt.


PP- en kartonnen buckets
PP- en kartonnen buckets
PP- en kartonnen buckets
PP- en kartonnen buckets

Ruime keuze, snelle levering

De verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Naast de bekende emmers van PP is er ook een kartonnen variant. Beide soorten zijn (optioneel) voorzien van een perforatie, waardoor producten langer vers blijven. Dit leidt tot minder verspilling en faalkosten én een hogere klanttevredenheid.

PP- en kartonnen buckets

Hersluitbare, multifunctionele PP-emmers

De heldere PP-emmers zijn verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten. Met of zonder perforatie en daarom geschikt voor het verpakken van een groot aantal verschillende producten. De afmetingen variëren van grootformaat (1 kilo) en medium (500 gram) tot een handig ‘to go’-formaat (250 gram).

Geef je eigen twist aan de buckets. Kies je eigen kleur hengsel (optioneel) en/of ga voor een haarscherpe print. De emmers kunnen offset worden bedrukt of worden voorzien van ‘In Mould’-Labeling. De emmers zijn hersluitbaar door middel van een deksel en stapelbaar. Dankzij het heldere materiaal komen jouw heerlijke snackgroenten uitstekend tot hun recht.

PP- en kartonnen buckets

Kartonnen shakers met gerecyclede PET-deksel

Helemaal van nu zijn onze kartonnen shakers met transpartante deksel. Hiermee vallen jouw minitomaatjes, -komkommers en -puntpaprika’s gegarandeerd in de smaak. De shakers hebben vrijwel dezelfde eigenschappen als de PP-emmers, gelet op houdbaarheid en drukmogelijkheden. Omdat consumenten versproducten graag zien, hebben we gekozen voor een transparante deksel gemaakt van gerecycled PET. Uniek is het aangepaste formaat van de shakers. Hierdoor passen er in een standaard fust geen 14 maar 15 shakers. Dit betekent een transportvoordeel van meer dan 7% per fust. Tel uit je (milieu)winst.

Voordelen shakers en buckets:

Zeer snelle levering (ook bedrukte items)
Mogelijkheid tot voorraadhoudend
Gevarieerd en compleet assortiment
Maximaal kwaliteitsbehoud van versproducten
Verkrijgbaar met eigen bedrukking

Meer weten? Neem dan contact met ons op

Bart Triemstra
barttriemstra@paardekooper.com
+316 488 655 35

Janpaul Goudswaard
janpaulgoudswaard@paardekooper.com
+316 510 92 347