Taski, een merk van fabrikant Diversey Care, is al sinds 1955 leidend in de markt van vloerverzorgingsmachines voor de professionele schoonmaakbranche. Het bedrijf startte destijds met een eenschijfsmachine, een reinigingsrevolutie die de weg baande voor de overgang van handmatig reinigen naar machinereinigen.

Professioneel reinigen
Inmiddels levert Taski wereldwijd een breed assortiment aan schoonmaakartikelen, reinigingsmiddelen en schrobzuigmachines voor het efficiënt, professioneel en milieuvriendelijk reinigen van vloeren en andere oppervlakken.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
De producten staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn breed inzetbaar in ziekenhuizen, supermarkten, kantoorgebouwen en hotels en restaurants. Alle vloerverzorgingsmachines van Taski zijn uitgerust met de geavanceerde IntelliDose- en IntelliFlow-technologie, die onder andere overdosering en overbodig waterverbruik voorkomen.

Sealed Air
Diversey Care is onderdeel van het Amerikaanse Sealed Air. Naast reinigingsmiddelen levert Sealed Air ook diverse verpakkingsoplossingen voor verschillende productgroepen en branches.


€ 61,65 /stuk Excl. btw