Zó verzenden wij jouw bloemen en planten!

Onze bloemen en planten komen rechtstreeks van de bloemenveiling of de kweker. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een superverse groene aankoop. Maar hoe zit het met de verpakking en het transport van je kwetsbare boeket of plant? Dankzij de slimme bloemen- en plantendozen van SendProof hebben we ook dat goed voor je geregeld!


Optimale bescherming
Het klinkt misschien wat tricky, bloemen en planten versturen per post. Maar daar hebben we bij Paardekooper Group iets op gevonden: samen met PostNL hebben we een nieuwe bloemendoos en drie nieuwe plantendozen voor je ontwikkeld. De innovatieve SendProof-verzenddozen zijn zó ontworpen dat ze je verse aankopen tijdens het transport optimaal beschermen. Zo worden je bloemen en planten gegarandeerd in perfecte conditie bij jou afgeleverd.


Bloemen- en plantendozen


Bijzondere bloemendoos

Je bij ons bestelde boeket of bos bloemen verpakken we voor je in een stevige SendProof-verzenddoos van wit FSC-gecertificeerd kraftkarton. Onderin zorgt een kartonnen standaard ervoor dat de bloemen goed op hun plek in de doos blijven zitten. De meeste bloemen kunnen niet lang zonder water. Daarom gebruiken we een slim systeem dat je bloemen tijdens het transport van vocht voorziet. Ook krijg je bij je bloemen een zakje snijbloemenvoeding meegeleverd. Snijd de bloemen na ontvangst wel even schuin af voordat je ze in de vaas zet. Zo weet je zeker dat ze het verse water weer volop tot zich kunnen nemen.


Verse bloemen dankzij Chrysal Arrive Alive

Om de kwaliteit van je verse bloemen te behouden, omwikkelen we de stelen van je bloemen met 'Chrysal Arrive Alive'. Eerst maken we dit gepatenteerde sponsachtige materiaal goed nat. Vervolgens gaan de bloemenstelen samen met het natte schuimfolie in een speciaal plastic zakje. Zo houdt dit systeem de onderkant van de stelen tijdens het transport vochtig en blijven je bloemen wel twee tot vijf dagen fris en mooi. Een perfecte oplossing om je bloemen rechtop te kunnen vervoeren, zonder geklieder met water.


De bloemendoos als ideale cadeauverpakking

Wil je een boeket bloemen als cadeau laten bezorgen? Ook daarvoor zijn onze bloemendozen ideaal. Met hun aantrekkelijke dessin zien de verzenddozen er namelijk prachtig uit. Het 'deurtje' met de tekst 'Flowers' geeft je bloemendoos bovendien een luxueuze cadeau-uitstraling. Als de ontvanger het deurtje opent en de prachtige bos bloemen ziet, is de verrassing compleet!

Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Zo verpakken we jouw boeket of bos bloemen: in een representatieve bloemendoos, stevig in een standaard, de stelen omwikkeld met Chrysal Arrive Alive

Speciale plantendoos

Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker. Verser kan dus niet! Wij verpakken je bestelling in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-gecertificeerd kraftkarton met een aantrekkelijke opdruk. Eerst omwikkelen we de plastic binnenpot met een beschermende plantenhoes. Daarna zetten we de plant in een kartonnen standaard die je groene aankoop tijdens het transport goed op zijn plek houdt. Zo kunnen je planten onderweg niet omvallen en is de kans op beschadiging nihil. Dankzij de twee handige inkepingen aan de zijkanten is de plantendoos heel gemakkelijk rechtop te tillen.


De juiste plantendoos voor elke plant

In onze webshop vind je plantjes met een hoogte van twintig centimeter, en ook planten met een hoogte van meer dan een meter! Daarom hebben we onze plantenverzenddozen ontwikkeld in drie verschillende hoogtematen. Samen zorgen ze ervoor dat we bijna alle soorten kamerplanten kunnen versturen. Heb je een combibox besteld, of planten die per twee, drie of vier stuks worden geleverd? Dankzij de speciale kartonnen standaard passen ze netjes samen in de plantendoos.

Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen

Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Bloemen- en plantendozen
Zo verpakken we jouw planten: in een representatieve plantendoos, stevig in een standaard, de pot omwikkeld met een beschermende plantenhoes


Kies hier je bloemen en planten

Bloemen, Boeket, 70cm, wit/Blauw

Code 28-JDG20Large
€ 29,94 /Stuk Excl. btw

Groene plant, 100cm, Vingersboom, groen

Code 28-FA16
€ 43,83 /Stuk Excl. btw

Groene plant, 65cm, Dieffenbachia, groen

Code 28-DG5
€ 23,20 /doos à 2 stuks Excl. btw

Orchidee, 100cm, Orchidee Grandiflora, 2 tak(ken), wit

Code 28-OP1
€ 30,01 /Stuk Excl. btw

Groene plant, 100cm, Polyscias Fabian, groen

Code 28-FA20
€ 53,29 /Stuk Excl. btw

Bloemen, Boeket, 40cm, wit

Code 28-JDG1White
€ 18,69 /Stuk Excl. btw

Bloemen, Monobos, Rode roos, 60cm, rood

Code 28-MO11Large
€ 34,94 /Stuk Excl. btw

Bloemen, Boeket, 50cm, oranje

Code 28-JDG5Orange
€ 21,19 /Stuk Excl. btw

Vetplant, 28cm, Kalanchoe + Pandaplant, groen

Code 28-BE10
€ 22,36 /doos à 2 stuks Excl. btw

Groene plant, 100cm, Lepelplant, wit/Groen

Code 28-FF2979
€ 31,46 /Stuk Excl. btw

Groene plant, 110cm, Stokpalm, groen

Code 28-FA11
€ 88,33 /Stuk Excl. btw

Groene plant, 30cm, Waaierpalm, groen

Code 28-BU3
€ 25,56 /doos à 2 stuks Excl. btw