Brot- und Gebäckbeutel, Papier, 22x7cm, gold, wit


Produktcode
240282
Bestellmenge
1
Marke
Neutraal

€ 49,95 /doos @ 1000 stuks
€ 60,44 (Inkl. MwSt)

Auf Vorrat
11 Artikel

Het perfecte banketzakje voor al je kleine lekkernijen!

Luxueuze uitstraling
Verpak heerlijkheden zoals koekjes, chocolaatjes, toffees en nootjes in deze fraaie papieren banketzakjes. Met zijn goudkleurige opdruk van strepen, stippen of kleine krakelingen heeft dit witte papieren koekzakje een eenvoudige en tegelijk luxueuze uitstraling.

Met of zonder interieur
De banketzakjes worden plat geleverd. Vul ze rechtstreeks of leg de delicatessen op een kartonnen interieur en schuif dit in het zakje. Je presentatie is compleet als je het zakje sluit met een mooie sticker of etiket met je bedrijfsnaam.

Diverse dessins
De zakjes worden geleverd in een doos van 1.000 stuks in verschillende dessins. Zo kun je lekker variëren met je banketverpakkingen. Het elegante zakje is ook ideaal voor het stijlvol verpakken van sieraden, accessoires en andere kleine producten.
Allgemein
Produktcode 240282
Marke Neutraal
EAN 08714215066424
Variante Brot- und Gebäckbeutel
Material Papier
Aufgabenliste
Qualitätsprüfzeichen Lebensmittelsicherheit
Aussehen
Kleur Wit
Design Gold
Grössen
Breite (cm) 22.0
Länge (cm) 7.0

Marke Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Noch keine Bewertungen.

Schreiben Sie eine Rezension