Papier, Kraft blanchi, 20cm, 40gr,


Code de produit
312108
Unité de commande
1

€ 65,95 /doos @ 20 rol hors TVA

En stock
15 article

Deel dit product

Gebleekt kraftpapier is een mooie effen witte papiersoort die geschikt is voor vele verpakkingsdoeleinden. Gebleekt kraftpapier is sterk papier met een hoge scheurweerstand en biedt dus optimale bescherming van het product. Daarnaast heeft het door de kleur ook nog eens een representatieve uitstraling.Environment et qualité
Code de produit 312108
marque Neutraal
EAN 8714215095141
Label de qualité Sécurité alimentaire
Exécution
Variante Kraft blanchi
Général
Matériau Papier
Tailles
Largeur (cm) 20.0
Longueur (m) 85.0
Poids (gr) 40.0
Verpakking
Nombre par palette 36

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products

€ 37,70/rol ca.630m lang
€ 44,20/rol ca.630m lang
€ 23,45/rol ca.630m lang