Sac, PEBD, dKT, 27x37cm, bodemvouw 8cm, sac à emporter, noir


Code de produit
286026
Unité de commande
1

€ 12,55 /pak @ 100 stuks hors TVA

En stock
123 article

Deel dit product

Een ruim assortiment kunststof DKT draagtassen, verkrijgbaar in verschillende kleuren, standaarddessins of met uw persoonlijke opdruk. DKT tassen hebben een uitgestanst en verstevigd handvat.


Apparence
Code de produit 286026
marque Neutraal
EAN 8714215058399
Couleur Noir
Général
Variante Sac à emporter
Matériau PEBD
Disponible en DKT
Tailles
Épaisseur (my) 60
Largeur (cm) 27
Pli inférieur (cm) 8
Hauteur (cm) 37
Verpakking
Nombre par palette 320

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis

PDP: Recommended products