Sac, PEBD, dKT, 65x50cm, bodemvouw 5cm, sac à emporter, blanc


Code de produit
280064
Unité de commande
1
marque
Neutraal

€ 91,50 /doos @ 250 stuks
€ 110,72 (incl. VAT)

En stock
27 article

Wil je klant toch graag een draagtasje mee? Kies dan voor dit voordelige, witte plastic tasje.

Multifunctioneel tasje
Deze DKT-draagtas van stevig LDPE heeft een hoge draagkracht en is geschikt voor allerlei doeleinden. Het multifunctionele tasje is voorzien van een gestanst en verstevigd handvat en een bodemvouw die zorgt voor extra ruimte. Dankzij zijn eenvoudige uitstraling een ideaal tasje voor diverse producten en winkels.

Diverse kleuren
Onze DKT-draagtasjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ze zijn economisch verpakt met een groot aantal in een doos, zodat je lang voldoende voorraad hebt.

Niet gratis!
Let op: vanwege het verbod op gratis plastic tassen ben je verplicht je klant een vergoeding te vragen voor het meegeven van deze draagtas.Apparence
Code de produit 280064
marque Neutraal
EAN 08714215064956
Kleur Blanc
Général
Variante Sac à emporter
Matériau PEBD
Disponible en DKT
Tailles
Épaisseur (my) 60.0
Largeur (cm) 65.0
Pli inférieur (cm) 5
Hauteur (cm) 50.0
Verpakking
Nombre par palette 24

marque Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

Pas encore de commentaires .

Écrire un avis