Bestellen

Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. Ook hier vind je de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper voor staat. Dag of nacht, werkdag of weekend: plaats je bestelling 24/7 in onze geavanceerde webshop of kom langs in een van onze acht Stores. Laat je bestelling bezorgen of haal zelf je producten af. Bij Paardekooper doen we het gewoon zoals jij dat wenst. Met onze vernieuwde ‘cross-channelformule’ willen we de mogelijkheden voor onze klanten maximaliseren én optimaliseren. Jij profiteert van optimaal bestelgemak, heldere voorwaarden en aantrekkelijke acties.

Online bestellen

Winkel je voor het eerst bij de Paardekooper-webshop? Volg dan onderstaande stappen waarin we stapsgewijs uitleggen hoe het winkelen in zijn werk gaat.

Stapsgewijs

Heb je nog geen account?

Stap 1:

Maak dan een account aan. Klik bovenaan in de webshop op Registreren , kies voor Bedrijf of Particulier en klik op Account aanmaken.

Stap 2:

Na het doorgeven van je gegevens ontvang je per e-mail een bevestiging van je registratie. Daarna is het mogelijk om in te loggen en een bestelling te plaatsen..

Heb je al een account?

Stap 1:

Ben je al klant bij Paardekooper en heb je al een account? Klik bovenaan in de webshop op Inloggen, vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de button Login.

Stap 2:

Je komt nu in jouw persoonlijke omgeving terecht en kunt beginnen met winkelen.

Stap 3:

We streven er altijd naar je bestelling uiterlijk binnen 48 uur (twee werkdagen) bij jou thuis of op je bedrijf te bezorgen (mits voor 17.00 uur besteld).