Geschenkverpakkingen

Geschenkverpakkingen voor het najaar

Herfst, Sinterklaas, kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht... Voor het najaar van 2018 bieden we je weer een veelzijdige verzameling originele geschenkverpakkingen. Tussen onze exclusieve concepten, fraaie materialen en kleurrijke dessins vind je altijd de juiste geschenkverpakkingen om je klanten te verrassen. Pak groots uit door je producten mooi in te pakken!

Creëer je eigen luxueuze cadeauverpakkingen

Wat je allemaal niet kunt doen met onze sfeervolle manden, stijlvolle geschenkdozen en prachtige zinken emmertjes!

Creëer je eigen luxueuze cadeauverpakkingen door ze te vullen met een bodempje van sizzlepack of houtwol en er de lekkerste wijnen of speciaalbieren bovenop te leggen. Maak de mooiste themapakketten met heerlijke delicatessen, verzorgingsproducten of woonaccessoires. En gebruik de exclusieve Nordic-geschenkdoos eens als basis voor heel persoonlijke cadeaupakketten. Na het uitpakken hebben je klanten nog jarenlang plezier van deze decoratieve verpakkingen.

Geschenkverpakkingen
Geschenkverpakkingen

Houtwerk als perfecte basis

Houd je van originele verpakkingen met een natuurlijke uitstraling?

Onze collectie houten kistjes, kratjes, manden, dienbladen en minipallets bieden je de perfecte basis om authentiek uit te pakken. Voor het feestelijk inpakken van heerlijke flessen wijn, bier en andere dranken vind je bij ons leuke houten pakhuisjes met Hollandse geveltjes. Nieuw is ook onze bijzondere houten wijnkist Circle voor een of twee flessen wijn. Gebruik het veelzijdige houtwerk voor de aankleding van je winkel en creëer er de verleidelijkste cadeaupakketten mee.

Geschenkverpakkingen

Flesverpakkingen voor elke gelegenheid

Bij ons vind je voor elke (feestelijke) gelegenheid de juiste flesverpakking.

Overtref alle verwachtingen met de chique kokerdozen, elegante wijnflestassen en authentieke wijnkisten, en breng leven in de brouwerij met de stoere Best Beer-verpakkingen. Speciaal voor de kerst hebben we Joyeux ontwikkeld; een verrassend mooie lijn wijnflestassen en flesdozen met een sfeervol kerstdessin. Onze nieuwe flesverpakkingen met het Spot-On-dessin passen perfect bij het cadeaupapier en de ballotins met dezelfde glossy uitstraling.

Geschenkverpakkingen

Bedrukte geschenkverpakkingen

Bepaal zelf je ontwerp! De meeste indruk maken geschenkverpakkingen met je eigen, persoonlijke bedrukking.

Een verpakking met professionele opdruk in jouw huisstijl bijvoorbeeld, met je eigen logo en bedrijfsuitstraling. In ons ruime assortiment bedrukte producten vind je houten wijnkisten, snelle gondeldozen, glanzend cadeaupapier, opvallende papieren tassen, duurzame herbruikbare draagtassen, doeltreffende kartonnen koffiebekers en nog veel meer. Wij leveren jouw bedrukte geschenkverpakkingen in kleine oplages en je hebt ze al binnen vijf werkdagen in huis.

Geschenkverpakkingen

Veilig verzenden met SendProof

Heb je een webshop of stuur je je klanten soms producten na? Met de slimme verzendverpakkingen van kwaliteitslabel SendProof Packaging komen je najaarsgeschenken gegarandeerd veilig bij de ontvanger aan. In een luchtkussenenvelop, verzendkoker, koeldoos of postpakketdoos bijvoorbeeld, of in een stevige verzenddoos voor het versturen van meerdere wijn- en bierflessen. Gevolg: maximale productbescherming, minder retouren, minder kosten, een professionele presentatie en tevreden klanten!

Een selectie uit ons uitgebreide assortiment geschenkverpakkingen

1 fles, doos, Sparkling Holidays, Karton, 95x95x330mm, rood/Wit

Code 474115
€ 11,95 /krimp à 10 st Excl. btw

Mand, Karton, biermand, 21x26x10cm, bruin

Code 477847
€ 39,95 /krimp @ 25 st Excl. btw

Houten slee voor wijnflessen

Code 479471
€ 21,95 /doos à 4 stuks Excl. btw

Emmer, Zink, 28cm, ∅28cm, 10L,

Code 439715
€ 6,95 /stuk Excl. btw

Draagtray, Karton, bier, 6-vaks, 225x140x164mm, bruin

Code 477837
€ 33,95 /krimp @ 25 st Excl. btw

Pallet, Hout, 18.5x13.5cm.2.3cm.

Code 479462
€ 18,50 /krimp à 10 st Excl. btw
€ 7,95 /stuk Excl. btw
€ 13,95 /bundel à 5 stuks Excl. btw

Wijnkist, Eigen ontwerp, hout, 1 fles, incl. houten deksel, 95x340x95mm

Code 479350
€ 4,95 /stuk Excl. btw

Tas, Sparkling Holidays, Non-woven, 45x15x36cm, rood/Wit

Code 773157
€ 1,25 /stuk Excl. btw