Geschenkverpakkingen

Geschenkverpakkingen voor het najaar

Heb jij al bedacht hoe je dit najaar je cadeaus gaat inpakken? Laat je inspireren door onze nieuwe collectie geschenkverpakkingen, gebaseerd op de trends en innovaties van nu! Onze trendwatchers hebben hun ideeën weer van over de hele wereld verzameld en vertaald naar verpakkingen met zowel herkenbare als spannende kleuren, materialen, stijlen en dessins. Met een uitgekiend concept aan verrassende verpakkingslijnen mix & match jij dit jaar je eigen onderscheidende verpakkingsconcept bij elkaar.
Geschenkverpakkingen

Eindeloze collectie inspirerende geschenkverpakkingen

Wij hebben alles in huis voor het snel en feestelijk inpakken van je geschenken.

Kies voor je kerstpakketten uit vijf verschillende stijlen kerstpakketdozen: luxueus, sfeervol, vrolijk of spetterend. Flessen wijn, sterkedrank, likeur en speciaalbier voelen zich helemaal thuis in onze originele wijnkisten en flesverpakkingen van kraftpapier, karton, hout en zink. Ons houtwerk is vaak zelfs al een cadeau op zich.

Kleinere cadeautjes verpak je in een handomdraai in onze fraaie fourniturenzakjes, gondeldozen, pop-updozen, geschenkdozen, giftbags en draagtasjes, kubusdoosjes, cadeauzakken, hotcups en blokbodemzakken. Met behulp van opvulmateriaal, vloeipapier, inpakfolie en decoratiematerialen en lint zijn jouw geschenkverpakkingen straks onweerstaanbaar en - al is dat misschien minder handig - te mooi om te openen.

Help Sinterklaas een handje bij zijn inpakwerk! In onze webshop vind je oneindig veel inpakcombinaties voor de perfecte sinterklaasgeschenken.

Geschenkverpakkingen

Uitpakken met je kerstpakket? Doe het eens anders!

Geef je medewerkers of relaties dit jaar eens iets anders dan de gebruikelijke gevulde kerstpakketdoos. Wees creatief en denk 'out of the Christmas box'.

Onze webshop staat boordevol inspirerende producten en materialen voor het samenstellen van unieke kerstpakketten, sinterklaaspakketten, feestpakketten en geschenkpakketten. De leukste cadeaucreaties maak je met als basis een trendy bamboe mand, een hippe draadstaalmand, een vintage zinken emmer, een geschenkdoos in de vorm van een hoedendoos of een verrassende papieren cadeauzak.

Nestel je feestelijk ingepakte cadeautjes en delicatessen in een laagje houtwol, papierwol of gekleurd SizzlePak®, wikkel het geheel in transparante folie en zorg voor een prachtige finishing touch met bijpassende etiketten, snelstrikken, linten, labels, feestcorsages of andere versieringen.

Geschenkverpakkingen

All you need is LOVLY®

Onze inspirerende LOVLY-verpakkingen zijn inmiddels een hit in vele winkels. Binnen dit eigentijdse concept vind je diverse complete verpakkingslijnen met elk een eigen, trendy dessin.

Kies de Lovly-lijn die past bij jouw winkeluitstraling en selecteer hieruit de geschenkverpakkingen en cadeaudecoraties die jij nodig hebt. Cadeaupapier, zijdevloeipapier, fourniturenzakjes, gondeldoosjes, ballotins, geschenkdozen, foodverpakkingen, flesverpakkingen, draagtasjes, linten, etiketten... de keuze is eindeloos. Zo mix & match je eenvoudig je eigen, unieke lijn van cadeauverpakkingen bij elkaar. Met LOVLY in huis heb je niets anders meer nodig!

Geschenkverpakkingen

Dit najaar gaan we creatief inpakken

Een cadeau is pas écht compleet met een mooi gestylede cadeauopmaak. Kun jij voor het inpakken en decoreren van je sinterklaas- en kerstgeschenken best wat nieuwe ideeën gebruiken?

Schrijf je dan in bij een van onze creatieve en inspirerende inpakworkshops en ontdek de laatste tips & tricks op inpakgebied. Onze stylingexpert leert je efficiënt, snel en vooral mooi inpakken, zodat jij je klanten dit najaar kunt verrassen met een originele cadeauverpakking.

Tussendoor inspiratie nodig? Ook de pagina Inpaktips op onze webshop staat boordevol originele, spannende, praktische en hippe inpak-ID'tjes voor speciale feestdagen en bijzondere gelegenheden.

Geschenkverpakkingen

Verzend alles veilig met SendProof®

Heb je een webshop of stuur je weleens producten na? Wij hebben een groot assortiment aan slimme verzendverpakkingen van het kwaliteitsmerk SendProof.

Van luchtkussenenveloppen tot verzendkokers, van brievenbusdozen tot postpakketdozen, van boekverpakkingen tot kledingzakken en van koeldozen tot bier- en wijnverzenddozen voor het versturen van tot wel twaalf flessen. Vul je verzendverpakking eventueel met vulmateriaal om je producten onderweg te beschermen en plak er desgewenst een sticker op zoals 'Deze zijde boven' of 'Breekbaar'. Alles om te zorgen dat jouw najaarsgeschenken veilig bij je klanten arriveren!


Een selectie uit ons uitgebreide assortiment geschenkverpakkingen

Zak, Geschenkzak, organza, 12x17cm, goud

Code 271899
€ 5,60 /pak à 10 stuks Excl. btw

Lint, 10mm, 250m, rood/Wit/Blauw

Code 709210
€ 9,85 /spoel Excl. btw

LOVLY® Etiket, Papier, 50x43mm, zwart/Goud

Code 548231
€ 9,95 /rol à 500 stuks Excl. btw

LOVLY® Zak, Cadeauzak, papier, 25/ 12x40cm, A gift for you, wit

Code 242647
€ 19,50 /pak à 25 stuks Excl. btw

Flesdoos, Sparkling Holidays, karton, 2 flessen, 190x95x330mm, rood

Code 475114
€ 19,50 /krimp à 10 st Excl. btw

Wijnkist, Paulonia, hout, 2 flessen, incl. deksel, 9.5x34x19cm

Code 479236
€ 5,95 /stuk Excl. btw

Bijou, karton, 50x50x35mm, zwart

Code 491445
€ 23,75 /krimp à 24 st Excl. btw

LOVLY® Flesdoos, Xmas Balls, karton/PP, 189x93x327mm, Kerstmis, 2 flessen, blauw/Goud

Code 715081
€ 18,95 /krimp à 10 st Excl. btw

Knijper, IJskristal, 3x3cm, hout, goud

Code 890276
€ 7,50 /pak à 36 stuks Excl. btw

LOVLY® Cadeaupapier, 50cm, 200m, 70gr/m², Gifts, rood/Groen

Code 784135
€ 44,95 /rol ca.200m lang Excl. btw

LOVLY® Geschenkdoos, Confetti, karton, 20cm, Ø25cm, zwart/Goud

Code 496914
€ 8,75 /stuk Excl. btw