Codeer/datumtang 9.16 Focus 2 regels


Code
518238
Besteleenheid
1

€ 249,00 € 219,95 /stuk Excl. btw

Op voorraad
15 producten


Deel dit product

Voorzie je voedselproducten snel van de benodigde HACCP-datumcodering met deze ergonomische datumtang Contact Premium 9.16 met tekstregel en datumregel.

Datumtang met twee regels


Deze stevige kunststof etiketteertang van Contact is ideaal om snel en efficiënt etiketten met een tekst en datumcodering op je voedselproducten te plakken. Het handlabelapparaat biedt een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor nauwkeurige, professionele datumcodering en voedseletikettering. In de hoge kwaliteit codeertang passen alle papieren Contact-etiketten met een afmeting van 26 x 12 mm.

Twaalf teksten en de datum


De dubbelspoor etiketteertang beschikt over twee afdrukregels die gemakkelijk zijn af te stellen. Selecteer op de bovenste regel een van de twaalf Nederlandstalige HACCP-teksten (ten minste houdbaar tot, gecontroleerd op, verpakt op, geopend op, bewaard op, datum monster, bereid op, ingevroren op, ontdooid op, PLU-nummer, korte houdbaarheid, gereinigd op) en gebruik de onderste regel voor de datum.

Ideaal voor grootkeukens


Correcte datumetikettering is essentieel tijdens de productie, verpakking, transport en opslag van voedsel. Deze Contact-datumtang is ideaal voor gebruik door voedselproducenten, cateraars, horecagelegenheden, bedrijfskantines, instellingen en andere professionele (groot)keukens. Zo kun je eenvoudig voldoen aan de wettelijke HACCP-normen voor voedselveiligheid en voedseletikettering.

Robuust gebruiksgemak


De comfortabele Contact Premium-datumtangen staan bekend om hun gebruiksgemak. Zo zijn de lichtgewicht datumtangen dankzij hun ergonomische handgreep heel prettig te bedienen. De etiketrol zit in een robuuste, stootvaste behuizing uit één stuk, waardoor je etiketten schoon en heel blijven. Zowel de inktrol als de etikettenrol is heel gemakkelijk te vervangen. Diverse onderdelen van de datumtangen zijn los verkrijgbaar, zodat je bij een beschadiging nooit de hele datumtang hoeft te vervangen.

Inktrollen en datumetiketten los verkrijgbaar


Deze Contact Premium-datumtang wordt standaard geleverd met een rolletje blanco etiketten en is direct klaar voor gebruik. De bijbehorende inktrollen en diverse datumetiketten zijn los verkrijgbaar. Vraag onze medewerkers hierbij gerust om advies.


Verpakking
Code 518238
Merk Contact
EAN 8714215183756
Aantal per pallet 1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie