SendProof® Papier, Natronkraft, 50cm, 300m, 90gr, bruin


Code
317505
Besteleenheid
1

€ 45,95 /rol ca.300m lang Excl. btw

Op voorraad
12 producten

Deel dit product

Je producten zijn veilig verpakt in dit stevige bruine natronkraftpapier op rol.

Hoge scheurweerstand


Natronkraft of natronkraftpapier is gemaakt van een lange houtvezel. Dit geeft het natronpapier een uitermate hoge scheurweerstand en doorsteekweerstand. Een onmisbaar pakpapier voor in je winkel, postkamer of magazijn.

Veelzijdige bescherming


Gebruik het veelzijdige kraftpapier voor het versturen van webshopartikelen en postpakketten, als opvulmateriaal in een doos of als mooie, neutrale cadeauverpakking. Wat je ook gaat verpakken, je producten zijn extra goed beschermd in een laagje van dit sterke, universele inpakpapier van natron.

Diverse formaten


Het eenzijdig gestreken natronkraftpapier is in verschillende sterktes verkrijgbaar op handige apparaatrollen met diverse lengtes en breedtes.Algemeen
Code 317505
Merk SendProof®
EAN 8714215035741
Materiaal Kraft
Maten en gewichten
Breedte (cm) 50.0
Lengte (m) 300.0
Gewicht (gr) 90.0
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Variant Natronkraft
Verpakking
Aantal per pallet 50

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook