SendProof® Wijnverzenddoos, Golfkarton, 3 flessen, 305x108x368mm, bruin/Zwart


Code
385200
Besteleenheid
1

€ 22,50 /bundel à 10 stuks Excl. btw

Op voorraad
10 producten

Deel dit product

Met deze stevige SendProof®-verzendverpakking komen je wijnflessen in perfecte staat bij de ontvanger aan.

Wijnverzenddoos voor drie flessen
Deze wijnverzenddoos van stevig golfkarton is ideaal voor het veilig verzenden van drie flessen wijn, speciaalbier, likeur of andere dranken. Dankzij het interieur met een dubbele laag karton zijn de flessen rondom bijzonder goed beschermd en blijven ze ook bij vallen of stoten onbeschadigd.

Breekbaar!
De decoratieve bedrukking op de buitenzijde van de flesverzenddoos is niet alleen mooi: hij laat vervoerder en ontvanger ook zien dat de zending met gepaste voorzichtigheid moet worden behandeld. Deze boodschap wordt nog eens versterkt door de teksten Fragile en Zerbrechlich (‘Breekbaar’) op de doos.

Snel en eenvoudig inpakken
De staande flesverzendverpakking wordt plat en dus ruimtebesparend geleverd. Eenmaal nodig zet je ze in een handomdraai op: vouw de bodem van de omdoos in elkaar, sluit deze met tape en plaats de doos rechtop. Vouw dan het interieur tot kokers en laat deze van bovenaf in de doos glijden. In deze wijndoos gaat één interieur voor drie flessen. Laat vervolgens in iedere koker van het interieur een fles zakken en sluit ook de bovenkant van de doos met tape.

Ideaal voor webshops
De wijnverzenddozen passen perfect in het assortiment van wijnhandelaren en wijnwebshops. Er zijn dozen verkrijgbaar voor diverse aantallen flessen.Algemeen
Code 385200
Merk SendProof®
EAN 4250414105884
Materiaal Golfkarton
Maten en gewichten
Hoogte (mm) 368
Lengte (mm) 305
Breedte (mm) 108
Uiterlijk
Kleur Bruin/Zwart
Uitvoering
Indeling 3 flessen
Variant Wijnverzenddoos
Verpakking
Aantal per pallet 28

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

actie
€ 5,95/pak à 2.5 kg
€ 59,50/pak à 30 kg