Tas, lDPE, dKT, 45x56cm, bodemvouw 8cm, draagtas, transparant


Wil je klant toch graag een draagtasje mee? Kies dan voor dit voordelige, transparante plastic tasje.

Multifunctioneel transparant tasje


Deze DKT-draagtas van stevig LDPE heeft een hoge draagkracht en is geschikt voor allerlei doeleinden. Het multifunctionele tasje is voorzien van een gestanst en verstevigd handvat en een bodemvouw die zorgt voor extra ruimte. Dankzij zijn eenvoudige uitstraling een ideaal tasje voor diverse producten en winkels.

Diverse kleuren


Onze vlakke, lichtgewicht DKT-draagtasjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ze zijn economisch verpakt met een groot aantal in een doos, zodat je lang voldoende voorraad hebt.

Niet gratis!


Let op: vanwege het verbod op gratis plastic tassen ben je verplicht je klant een vergoeding te vragen voor het meegeven van deze draagtas.Algemeen
Code 280009
Merk Neutraal
EAN 8714215007106
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 56
Dikte (my) 50
Breedte (cm) 45
Bodemvouw (cm) 8
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Uitvoering DKT
Variant Draagtas
Verpakking
Aantal per pallet 52

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie