Aloë Vera biedt gastenbenodigdheden met een frisse en natuurlijke uitstraling. De verpakking van deze lijn sluit aan op de populaire ‘urbanjungle-trend’, met een mooie aloë-veraplant als eyecatcher. Aloë Vera biedt een ruime keuze aan producten: van shampoo en zeep tot bodylotion en een naaigarnituurtje. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Aloë Vera: oeroude tropische vetplant

De aloë-veraplant staat al eeuwenlang bekend om zijn medicinale werking. De dikke groene bladeren van de tropische vetplant zouden genezende stoffen bevatten voor vele aandoeningen. Aloë is afkomstig van het Arabische alloeh, dat ‘schitterende, bittere substantie’ betekent.

Ontspannend en mysterieus

In de douche- en badproducten van Aloë Vera is de heerlijke geur van de aloë-veraplant verwerkt: een subtiel aroma dat ontspant en kalmeert, met een mysterieus vleugje oudheid. De producten hebben geen helende, maar wel een verkwikkende werking. Aloë Vera heeft een neutrale, niet-overheersende geur die prettig is voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!