Bedrukte schrijfblokken

Jouw eigen schrijfblokken

Wat is er mooier dan je aantekeningen maken in een schrijfblok met je eigen bedrukking? Onze bedrukte schrijfblokken op staand A4-formaat zijn een ideale drager voor je eigen bedrijfslogo, slogan of afbeelding. Je komt er tijdens vergaderingen en werkbezoeken goed voorbereid en professioneel mee voor de dag. Gebruik ze zelf, geef ze aan je medewerkers en deel ze uit bij beurzen, seminars en workshops. Bij ons laat je je schrijfblokken al bedrukken vanaf slechts tien stuks.

Alleen maar voordeel

  • Al vanaf 10 stuks
  • Je eigen ontwerp
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit
  • Eenvoudig te bestellen
  • Snelle levering (vijf werkdagen)

Al vanaf 10 stuks

Paardekooper is hét adres voor het bestellen en laten bedrukken van schrijfblokken in kleine oplages.

Tegen scherpe prijzen leveren wij de notitieblokken met 10, 25, 50 of 100 stuks per ontwerp. Op aanvraag kun je uiteraard ook grotere aantallen bestellen. Onze goedkope bedrukte schrijfblokken zijn van hoge kwaliteit en je bestelt ze heel eenvoudig. En dankzij de snelle levertijd kun jij je bedrukte notitieblokken al over vijf werkdagen in huis hebben!

Hardcover of kartonnen achterzijde

Beide notitieblokken beschikken met tachtig gelinieerde pagina’s over veel ruimte voor je aantekeningen.

Het fraaie hardcover-schrijfblok heeft met zijn volledig harde omslag van glanslaminaat een luxueuze uitstraling. Jouw eigen fullcolourbedrukking komt zowel op de voorzijde als op de achterzijde. De tweede variant, het voordelige notitieblok, is op de kop gelijmd en heeft een kartonnen achterzijde. Bij dit blok komt je fullcolourbedrukking alleen op de voorkant. De invulling van je opdruk bepaal je helemaal zelf. Je schrijfblokken worden digitaal gedrukt, waardoor het aantal kleuren ongelimiteerd is. Hierdoor is het ook mogelijk om een foto op je notitieblokken af te beelden.

Maak je eigen ontwerp

In onze professionele designsoftware maak je heel eenvoudig je eigen, unieke design.

Ontwerp de opdruk van je schrijfblokken helemaal zelf of kies een van de originele thema’s in de software als basisontwerp en vul dit aan met persoonlijke teksten en afbeeldingen, bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Experimenteer met de vele mogelijkheden in de ontwerptool en maak zo jouw eigen design! Zodra je ontwerp af is, upload je dit en bestel je je bedrukte schrijfblokken. Dankzij de kleine aantallen kun je zelfs schrijfblokken laten bedrukken voor speciale evenementen of bijeenkomsten.

Stappenplan

  1. Kies je schrijfblok, hardcover of met kartonnen achterzijde.
  2. Maak in onze designsoftware je eigen ontwerp.
  3. Geef het aantal producten op dat je wilt bestellen..
  4. Ontvang de schrijfblokken met jouw design binnen vijf werkdagen.


Kies hier je schrijfblok


Kies hier je schrijfblok

#jouwdesign

Schrijfblok, Je eigen ontwerp, Hardcover, Gelinieerd, A4, 210x297mm,

Code 999565
€ 13,46 /stuk Excl. btw
#jouwdesign

Schrijfblok, Je eigen ontwerp, Gelinieerd, A4, 210x297mm,

Code 999566
€ 6,48 /stuk Excl. btw