• Geplaatst op 26-03-2020
  • Algemeen

Op deze pagina geven we je regelmatig updates van het laatste nieuws rondom het coronavirus. Hier vind je onder andere alle maatregelen die Paardekooper heeft getroffen en wat dat voor jou als klant betekent. 

26-03-2020

Vanwege grote drukte bij leveranciers en bezorgdiensten kan het zijn dat niet alle producten op voorraad zijn of dat je order enige vertraging oploopt. Dit geldt zowel voor bestellingen binnen Nederland als in alle andere aflevergebieden. Ook de leveringsfrequentie met onze vervoerder Snel richting België wordt aangepast naar 24 uur tot maximaal 48 uur.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip. 

25-03-2020

De hygiëne protocollen in onze Stores zijn aangescherpt. Zo is het belangrijk om 1.5 meter afstand te houden, hanteren wij een deurbeleid van maximaal 5 bezoekers in de winkel en mag er per groep/bedrijf/gezin maximaal 1 persoon per bezoek naar binnen. Ook vragen wij je om per pin of smartphone te betalen en geldt voor het assortiment hygiëne maximaal 3 artikelen per soort. Meer informatie lees je hier

16-03-2020

Vanwege het coronavirus heeft Paardekooper diverse maatregelen getroffen. Zo gelden er in onze distributiecentra strenge regels en medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis. 

Ook in onze Stores gelden er maatregelen. Graag verzoeken wij onze klanten gepaste afstand te houden en zoveel mogelijk met pin of smartphone te betalen. 

Paardekooper doet er alles aan om jou als klant in deze tijd van dienst te kunnen zijn. 

Meer informatie vind je hier