• Geplaatst op 29-05-2019
  • Algemeen

Nieuwe B2B winkelformule speelt in op toekomstige shopbehoeften van zakelijke afnemers

Op 29 mei jongstleden vond de feestelijke opening plaats van de eerste Paardekooper Store 2.0 in Rotterdam. Hiermee zet Koninklijke Paardekooper de koers naar een toekomstbestendige positie. De nieuwe winkelformule biedt nog meer ruimte voor presentatie en inspiratie en versterkt de koppeling tussen on- en offline.

Het nieuwe Store-concept biedt meer ruimte voor presentatie, inspiratie en persoonlijk advies. Joy Alleblas, Projectmanager Store 2.0, licht toe: “We presenteren vernieuwende en toekomstbestendige verpakkingsconcepten die inspelen op de actuele consumentenbehoefte en marktontwikkelingen. Zo vind je in de nieuwe Store een uitgebreid assortiment duurzame verpakkingsconcepten, maar bijvoorbeeld ook maatwerk verpakkingsconcepten waarin de verpakking fungeert als een onderscheidende marketingtool. Op deze manier helpen we onze klanten met het samenstellen van een toekomstbestendig en (kosten)efficiënt verpakkingsassortiment.”

Omnichannel

De nieuwe formule verbindt de fysieke winkel met de webshop. Niet alleen de winkelformule is aangepast. Paardekooper heeft de afgelopen maanden ook fors ingezet op het verbeteren van de webshopfunctionaliteiten. In de nieuwe Paardekooper Store zijn on- en offline perfect op elkaar afgestemd. Zo profiteren klanten in de nieuwe formule van een nog breder en veelzijdiger aanbod

Hospitality

Klanten van Paardekooper konden altijd al rekenen op een gastvrije ontvangst, compleet met koffie of thee en een persoonlijk gesprek. Met de nieuwe winkelinrichting wordt de hospitality-gedachte nog sterker voelbaar. Onder andere dankzij de gezellige koffiebar en de aanwezigheid van en vergader- een presentatieruimte.

Toekomst

De komende jaren worden ook de andere Stores getransformeerd tot Store 2.0, waarvan Store Amsterdam Duivendrecht de volgende is. Deze vestiging zal verhuizen naar een nog betere locatie in dezelfde straat. We streven ernaar om deze winkel in september te openen.

Feestweek

Op 29 mei vond de officiële opening plaats van de vernieuwde Store Rotterdam. Dit was tevens de dag waarop Paardekooper het Predicaat Koninklijk in ontvangst mocht nemen en haar 100-jarig bestaan vierde.  Genoeg redenen voor een feestje en daarom organiseert de Store in Rotterdam vrijdag 7 juni t/m 14 juni een gezellige feestweek boordevol leuke acties, workshops en festiviteiten.