• Geplaatst op 19-01-2016
  • Food & Services

Producten worden met Geami WrapPak® uitstekend beschermd en voorzien van een exclusieve uitstraling, dankzij de 3D honingraatstructuur. Producten worden niet alleen onbeschadigd, maar ook aantrekkelijk afgeleverd. In slechts een paar stappen creëer je met Geami WrapPak® een stevig en mooi ingepakt pakket.

Bescherming en beleving

Geami WrapPak® bestaat uit een gepatenteerd gestanst kraftpapier en een tussenlaag van zijdepapier. Met behulp van de Geami WrapPak® HV (High Volume) machine expandeert het papier tot een 3D oningraatstructuur. De 3D structuur zorgt voor maximale bescherming bij het inwikkelen en inpakken van producten en zorgt voor een exclusieve productpresentatie.

Eenvoudig veilig en mooi inpakken

Geami WrapPak® is zeer eenvoudig in gebruik. Het papier haakt stevig in elkaar, zonder dat je gebruik hoeft te maken van tape. De Geami WrapPak® HV is compact en gemakkelijk te integreren in elke verpakkingsomgeving. Geami WrapPak® is een product van Ranpak, verkrijgbaar bij Paardekooper. Wij leveren zowel de machine als het bijhorende papier.