Coolhands® is wereldwijd de eerste leverancier van oprolbare, individueel verpakte bamboetissues voor multifunctioneel gebruik. Met de handschoonmaakdoekjes van bamboe levert Coolhands een hoogwaardig en uniek product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Duurzaam en bacterieremmend
De duurzaam geproduceerde ‘bamboo wipes’ bevatten geen alcohol of allergenen. Ook zijn de tissues bacteriostatisch getest door TNO, wat betekent dat ze de groei van micro-organismen remmen en er zich op de doekjes geen bacteriën kunnen ontwikkelen. De milde geur is neutraal en prettig en in de huidvriendelijke verfrissingsdoekjes worden alleen natuurlijke vloeistoffen en toevoegingen gebruikt.

Altijd bij de hand
De bamboetissues van Coolhands zijn gemakkelijk mee te nemen en een uitkomst voor schone handen in elke omgeving. Gebruik ze na het boodschappen doen, na reizen met het openbaar vervoer, in het vliegtuig, hotels en restaurants, bij het verzorgen van kinderen of dieren, op de camping en bij het tanken. En zo zijn er nog 1001 toepassingen voor de hygiënedoekjes van Coolhands te bedenken.

Hygiëne op rolletjes
De bamboedoekjes zijn per stuk verpakt in handige, gebruiksvriendelijke zakjes die weinig ruimte innemen. Je kunt kiezen uit opgerolde doekjes en gevouwen tissues, net wat je zelf het prettigst vindt. Ze worden geleverd in een praktische en aantrekkelijke dispenserdoos die je overal kunt neerzetten. Plaats ze op je toonbank als service voor je klanten of bied ze je medewerkers aan in de kantine of bij de balie.

Reisverpakking
Op aanvraag is er ook een reisverpakking met meerdere handverfrissingsdoekjes verkrijgbaar die je gemakkelijk in je tas of auto kunt meenemen. Vanaf 50.000 stuks zijn de bamboedoekjes van Coolhands te bedrukken met je eigen logo of huismerk, naar wens verpakt in een displaydoos of als bulkverpakking.


Coolhands® Tissue, Bamboe, 200x280mm, wit

Code 681951
€ 8,95 /doos @ 50 stuks Excl. btw

Coolhands® Tissue, Bamboe, 200x230mm, wit

Code 681950
€ 5,75 /doos @ 50 stuks Excl. btw