Kerstmis

We wensen je succesvolle kerstdagen!

Tijdens de gezelligste dagen van het jaar wil je je klanten uiteraard steeds creatief verrassen. Wij helpen je hierbij met een ruime keuze aan eigentijdse en feestelijke verpakkingen. Van luxueus cadeaupapier en sfeervolle winkeldecoraties tot nostalgische stoldozen en opvallende kerstpakketdozen. Haal je inspiratie uit ons uitgebreide kerstassortiment en de feestdagen worden een gegarandeerd succes!
Kerstmis

Kerstpakketten vol lekkers

Het traditionele kerstpakket bomvol lekkernijen is helemaal terug! En wat is een kerstpakket zonder sfeervolle kerstpakketdoos om gezellig samen uit te pakken?

Met onze stevige, luxueuze kerstverpakkingen begint het jaarlijkse uitpakfeestje al aan de buitenkant. Ga voor onze succesvolle Golden Bridge-dozen in wit met warme goudkleuren of kies voor de Joyeux-dozen met modieuze 'metallic' kerstbedrukking. Nieuw in ons assortiment dit jaar zijn de vrolijke Rudolph-dozen, de stijlvolle Golden Tree-dozen en de sfeervolle Sparkling Holidays-kerstpakketdozen. Daar wordt toch iedereen gelukkig van?

Kerstmis

Cadeaupapier met nieuwe kerstdessins

Deze kerst pakken we weer flink uit met een nieuw assortiment kerstcadeaupapier in originele dessins.
Van luxueus schitterend tot subtiel sfeervol en van traditioneel kleurrijk tot hip kraft met een naturel uitstraling; ook voor jouw winkel hebben we de juiste stijl in huis. En vergeet vooral niet onze nieuwe dessins te bekijken, zoals de vrolijke LOVLY®-stijl Dots & Stripes en het feestelijke Spot-On. Vul je cadeaupapier aan met onze decoratieve flesverpakkingen, elegante geschenkdozen en snelle fourniturenzakjes en de kerstperiode kan beginnen!

Vergeet ook de afwerking niet: maak je keuze uit chique linten, glanzende snelstrikken, feestelijke etiketten en een keur aan kerstcorsages. Zo creëer je in een handomdraai de mooiste geschenkverpakkingen voor Kerstmis.
Kerstmis

Inspirerende inpakworkshop voor je kerstcadeaus

Zin in inspirerende nieuwe inpakideeën? Schrijf je dan in voor een van onze creatieve en gezellige WrappIDup-inpakworkshops.

We tonen je de laatste tips & tricks op inpakgebied, demonstreren slimme inpaktechnieken en leren je stap voor stap hoe je razendsnel de mooiste en stijlvolste verpakkingen voor je kerstcadeaus maakt.

Kerstmis

Decoreer je winkel met kerstgevoel

Wat is kerst zonder feestelijke, uitnodigende kerstaankleding? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je winkel, showroom en etalage rondom de kerstdagen sfeervol te decoreren.

Van supersized kerstballen, kleurige guirlandes en cadeaus op een stapel bijna levensgrote kerstbomen, kerstmannen en sneeuwpoppen. Kerstmuziekje erbij en je klanten ervaren bij jou het échte kerstgevoel.

Kerstmis

Stijlvolle foodverpakkingen

Verpak je kerstlekkernijen in stijl met onze veelzijdige foodverpakkingen. De serie nostalgische kerstkransdozen, staafkokers en stoldozen voor bakkers, slagers en delicatessenwinkels is inmiddels een regelrechte hit.

Verpak je kerstlekkernijen in stijl met onze veelzijdige foodverpakkingen. De serie nostalgische kerstkransdozen, staafkokers en stoldozen voor bakkers, slagers en delicatessenwinkels is inmiddels een regelrechte hit. Nieuw in ons assortiment zijn de glossy LOVLY®-ballotins Dots. Met hun speciale kerstdessin zijn dit ideale doosjes voor kerstbonbons en andere lekkernijen of kleine cadeautjes. En heb je onze uitgebreide collectie bijpassende flesverpakkingen al gezien?

Geef je een kerstbrunch of kerstdiner? Ga voor een sfeervolle tafelaankleding met onze kleurige servetten, onbreekbare durables-glazen, elegante amusebakjes, chique borden en vele andere disposables. Met zo'n mooie en passende presentatie vallen je heerlijke producten absoluut in de smaak!


Een selectie uit ons uitgebreide kerstassortiment

LOVLY® Lint, 15mm, 100m, Merry Christmas, crème/Goud

Code 777362
€ 18,95 /spoel Excl. btw

LOVLY® Flesdoos, Karton, 9.5x9.5x33cm, zwart/Goud

Code 496902
€ 12,95 /krimp à 10 st Excl. btw
€ 36,95 /rol ca.200m lang Excl. btw
€ 24,95 /pak à 50 stuks Excl. btw

Zak, Fleszak, Papier, 9.5x41cm, x9.5cm, Party spot on, zilver/Goud/Zwart

Code 269805
€ 12,95 /krimp à 25 st Excl. btw

Kerstpakketdoos, Golden Tree, Karton, 39x29x23,2cm, Kerstmis, c, zwart

Code 478647
€ 16,00 /pak à 10 stuks Excl. btw

LOVLY® Etiket, Papier, Merry Christmas, ∅40mm, goud

Code 755163
€ 9,50 /rol à 500 stuks Excl. btw

LOVLY® Cadeaupapier, 30cm, 200m, Glossy ice crystal, 2379, goud/Wit

Code 783793
€ 36,95 /rol ca.200m lang Excl. btw