Kerstmis

Geluk zit in de kleine dingen

Vieren we dit jaar het kerstfeest op 1,5 meter afstand? Kunnen we bij elkaar aanschuiven bij het kerstdiner? 2020 is een jaar vol onzekerheden als gevolg van de coronacrisis. Ook al bestaat de kans dat we niet bij elkaar samen mogen komen, cadeaus geven kunnen we elkaar wel. Geluk zit tenslotte in de kleine dingen. Wij helpen je hierbij met een ruime keuze aan eigentijdse en feestelijke verpakkingen. Van luxueus cadeaupapier en sfeervolle winkeldecoraties tot nostalgische stoldozen en opvallende kerstpakketdozen. Haal je inspiratie uit ons uitgebreide kerstassortiment!
Kerstmis

Kerstpakketten vol lekkers

Het traditionele kerstpakket bomvol lekkernijen is helemaal terug! En wat is een kerstpakket zonder sfeervolle kerstpakketdoos om gezellig samen uit te pakken?

Met onze stevige, luxueuze kerstverpakkingen begint het jaarlijkse uitpakfeestje al aan de buitenkant. Zoek nu alvast je kerstpakketdozen uit. Wij hebben ze in allerlei sferen en stijlen, waaronder vrolijke Rudolph-dozen, stijlvolle Golden Tree-dozen en sfeervolle Sparkling Holidays-dozen. De pakketdozen Spot-On vol spetterende confettistipjes zijn jaarrond in te zetten bij feestelijke pakketten. Nieuw dit jaar zijn onze Tartan kerstpakketdozen geheel passen binnen de klassieke schotse ruit trend. En wil je extra origineel voor de dag komen? Verpak je kerstgeschenken dan eens in een fraaie mand van bijvoorbeeld bamboe.

Kerstmis

Cadeaupapier met trendy kerstdessins

Deze kerst ook weer een nieuw assortiment kerstcadeaupapier in originele dessins en modieuze kleuren.
Bekijk vooral onze nieuwste LOVLY®-dessins, de LOVLY Night Blue-collectie geïnspireerd op de trendkleur van dit najaar. Of de cadeaupapier Happy & Gifts in kraftlook met de traditionele rode en groene kleuren. De glossy trend zet ook dit jaar door die we je bieden in zwart, blauw, bordeauxrood en goud. Vergeet ook niet de fraaie stijlen van de Festivelijn met Pine Tree, Tekst of Forest. Bekijk vooral onze nieuwste LOVLY®-dessins, de LOVLY Night Blue-collectie geïnspireerd op de trendkleur van dit najaar. Of de cadeaupapier Happy & Gifts in kraftlook met de traditionele rode en groene kleuren. De glossy trend zet ook dit jaar door die we je bieden in zwart, blauw, bordeauxrood en goud. Vergeet ook niet de fraaie stijlen van de Festivelijn met Pine Tree, Tekst of Forest. Naast specifieke kerstdessins zijn er ook de jaarrond dessins die ook met kerst in te zetten zijn zoals het elegante Carreaux in warm bordeauxrood met goud en het exclusieve Leafs met een goudkleurig dessin van bladnerven. Welke stijl kies jij voor jouw winkel?

Vul je cadeaupapier aan met onze decoratieve flesverpakkingen, elegante geschenkdozen en snelle fourniturenzakjes en de kerstperiode kan beginnen. Voor je styling bieden wij volop keuze uit chique linten, feestelijke etiketten, glanzende snelstrikken en een keur aan kerstcorsages. Zo creëer je in een handomdraai de mooiste geschenkverpakkingen voor Kerstmis.
Kerstmis

Inspirerende inpakworkshop voor je kerstcadeaus

Zin in inspirerende nieuwe inpakideeën? Schrijf je dan in voor een van onze creatieve en gezellige WrappIDup-inpakworkshops.

We tonen je de laatste tips & tricks op inpakgebied, demonstreren slimme inpaktechnieken en leren je stap voor stap hoe je razendsnel de mooiste en stijlvolste verpakkingen voor je kerstcadeaus maakt.

Kerstmis

Decoreer je winkel met kerstgevoel

Wat is kerst zonder feestelijke, uitnodigende kerstaankleding? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je winkel, showroom en etalage rondom de kerstdagen sfeervol te decoreren.

Dit jaar beiden we twee lijnen een rode Tartan X-mas lijn met mooie rode, gestreepte en goudkleurige kerstballen en bijpassende guirlande. De tweede lijn is de gold lijn met diverse soorten grote kerstballen en aangevuld met grote sterren. Denk er ook eens aan om onze kerstpakketdozen of hoedendozen te gebruiken als aankleding van je winkel of om in je etalage te gebruiken. Kerstmuziekje erbij en je klanten ervaren bij jou het échte kerstgevoel.

Kerstmis

Fonkelnieuwe foodverpakkingen

Verpak je kerstlekkernijen in stijl met onze veelzijdige foodverpakkingen. Je heerlijke kerstbanket en kerstbroden passen perfect in onze nieuwe, sprankelende Twinkel-serie stoldozen, kerstkransdozen en staafdozen in warme kerstkleuren. Fonkelnieuw zijn onze luxueuze ballotins (bonbondoosjes) uit de LOVLY-lijn Leafs.

Voor het verpakken van mooie flessen drank vind je bij ons een gevarieerd aanbod originele flesverpakkingen in allerlei modellen, kleuren en materialen - van veelzijdig naturel tot aan speciale kerstdessins. We hebben zelfs houten sleetjes voor bier- of wijnflessen!

En natuurlijk geef je je kerstgeschenken mee in stijl. Maak je keuze uit onze nieuwe cadeautasjes met kerstdessin, zoals het elegante Carreaux, het vrolijke Natale en de populaire papieren Lovly-kersttassen.


Een selectie uit ons uitgebreide kerstassortiment

Wijnkist, Cheers, hout, 1 fles, 105x350x100mm

Code 479230
€ 3,15 /stuk Excl. btw

kerstbal S ø20cm a tartan Xmas gr/go/ro

Code 890268
€ 9,95 /stuk Excl. btw

Lint, 25mm, 15m, Sterren, rood

Code 890280
€ 6,95 /rol Excl. btw

Kransdoos, Twinkel, Karton, 227x227x60mm, Kerstmis,

Code 774011
€ 39,90 /doos à 100 stuks Excl. btw

Dozensluittape, Merry Christmas, PVC, 50mm, 66m, rood/Wit

Code 553030
€ 2,95 /rol Excl. btw

LOVLY® Zak, Fleszak, bruin kraft, 10/ 8x41cm, Festive Tekst,

Code 269748
€ 31,25 /doos à 250 stuks Excl. btw

Tas, A Tartan Xmas, Non-woven, 45x 15x36cm, rood

Code 773200
€ 8,50 /krimp à 10 st Excl. btw

LOVLY® Etiket, Papier, Merry Christmas, 40x40mm, goud/Zwart/Wit

Code 775171
€ 12,95 /rol à 500 stuks Excl. btw

LOVLY® Flesdoos, Xmas Balls, Karton/PP, 1 fles, 93x93x329mm, Kerstmis, blauw/Goud

Code 715080
€ 12,95 /krimp à 10 st Excl. btw

LOVLY® Cadeaupapier, 50cm, 200m, 70gr/m², Festive Cones,

Code 784115
€ 39,95 /rol ca.200m lang Excl. btw

Kerstpakketdoos, Golden Tree, Karton, 31x20x14cm, Kerstmis, a, zwart

Code 478645
€ 10,00 /pak à 10 stuks Excl. btw

Zak, Cadeauzak, katoen, 12x17cm, Kerst, naturel/Rood/Groen

Code 890286
€ 11,95 /pak à 10 stuks Excl. btw