HPX, Ducttape, Textiel, 48mm, 50m, zwart


Code
554572
Besteleenheid
1


2 uitvoeringen

€ 8,40 /rol Excl. btw

Deel dit product

Geen werkplaats, kantoor of huishouden kan zonder deze breed inzetbare, oersterke ducttape 2200 van HPX.

Premium ducttape voor noodreparaties


Deze premium ducttape met hoge kleefkracht is ideaal als eerste hulp bij noodreparaties en voor vele algemene toepassingen zoals het verbinden en bundelen van kabels, buizen en leidingen, het hechten en sluiten van folies, het bevestigen of verpakken van diverse materialen, en bij afdichten, verzegelen, isoleren en maskeren.

Met de hand afscheuren


De krachtige, zelfklevende reparatietape op basis van textiel (PE en katoenweefsel) hecht zich uitstekend op de allerlei ondergronden, waaronder ruwe en stoffige zoals metselwerk en hout. De weefseltape is snel te verwerken doordat je deze gemakkelijk met de hand kunt afscheuren.

Voor binnen en buiten


Deze zeer sterke ducttape (soms wel duck tape genoemd) op een vijftig meter lange rol is oliebestendig en waterafstotend en blijft ook stevig zitten als hij nat wordt. Bovendien is de tape bestand tegen temperaturen tot 60 graden Celsius (kortstondig tot 70 °C). Een ideale noodtape dus die je zowel binnen als buiten altijd bij de hand wilt hebben.

Twee kleuren


HPX-ducttape 2200 is verkrijgbaar in grijs en zwart.Algemeen
Code 554572
Merk HPX
EAN 5425014225266
Materiaal Textiel
Maten en gewichten
Breedte (mm) 48
Lengte (m) 50
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Variant Ducttape
Type 2200

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie