HPX, Tapijttape, PP, 38mm, 25m, wit


Bevestig snel en stevig tapijt op beurzen en evenementen met deze oersterke dubbelzijdige ‘expo’ tapijttape van HPX voor tijdelijk gebruik.

Tapijttape voor tijdelijke vloerbedekking


Deze hoogwaardige witte tapijttape van PP is ideaal voor leggen van tijdelijke vloerbedekking en vloertegels tijdens beurzen en evenementen. De carpettape is versterkt met een katoenweefsel en geschikt voor het kortstondig vastplakken van de meeste soorten tapijt op ruwe ondergronden zoals beton, hout en spaanplaat.

Verwijderen zonder lijmresten


De extra sterke tapijttape op een vijfentwintig meter lange rol is eenvoudig met de hand af te scheuren, zodat je altijd snel kunt werken. Bij gebruik tot 80 graden Celsius laat de HPX-tape geen lijmresten na en is deze heel eenvoudig weer van het tapijt en van de meeste ondergronden te verwijderen.

Snel en netjes tapijt leggen


Zorg dat de ondervloer goed schoon, vlak en droog is. Knip of scheur de tapijttape op de juiste lengte en plak deze op de ondergrond. Verwijder de bovenkant van de dubbelzijdige tape pas als je de vloerbedekking op de juiste maat hebt gesneden. Druk het tapijt of de tapijttegels na het vastplakken altijd stevig aan.

Ook voor blijvend tapijt


Voor het leggen van blijvende vloerbedekking is er permanente dubbelzijdige tapijttape verkrijgbaar.Algemeen
Code 554562
Merk HPX
EAN 5425014229387
Materiaal PP
Maten en gewichten
Breedte (mm) 38
Lengte (m) 25
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Tapijttape
Uitvoering Dubbelzijdig

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook