katoenkoord 500grx320mtr groen/ecru


Code
588407
Besteleenheid
1

€ 10,95 /spoel Excl. btw

Op voorraad
2 producten

Deel dit product

Stoer of toch romantisch: met dit stevige katoenkoord kun je alle kanten op.

Origineel inpakken


Wil je mooi en origineel je cadeautjes inpakken? Combineer je cadeaupapier of folie dan eens met dit eenvoudige tweekleurige katoenkoord of touw in groen en ecru.

Stoer of romantisch


Samen met kraft cadeaupapier, een label en een bijpassend etiket heb je de stoere trend te pakken. Kies voor cadeaupapier in zachte kleuren of met een bloemprint, zacht satijnlint en een roosje en je hebt een romantische sfeer gecreëerd.

Tweekleurig katoenkoord is verkrijgbaar in diverse kleuren.Algemeen
Code 588407
Merk SendProof®
EAN 8714215051598
Materiaal Katoen
Maten en gewichten
Lengte (m) 320.0
Gewicht (gr) 500.0
Uiterlijk
Kleur Groen/Wit
Uitvoering
Variant Decoratie

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook