MetalPack, Topsealmachine, T325, 220-240v,


Code
510152
Besteleenheid
1

€ 2.395,00 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Met deze professionele topsealmachine T325 sluit je je menubakken en gastronormbakken razendsnel handmatig af met sluitfolie.

MetalPack Topsealmachine T325


Snel handmatig menuschalen en gastronormbakken dichtsealen doe je met de professionele MetalPack T325. Deze handsealmachine is ideaal voor het hygiënisch, luchtdicht en lekdicht afsluiten van kunststof menubakken en gastronormbakken met een of meer vakken. De maaltijdverpakkingsmachine wordt veel gebruikt door slagers, groentewinkels, traiteurs, delicatessenzaken, restaurants, cateringbedrijven en andere winkels en professionele keukens.

Menubakken en menuvakken afsluiten


Doordat je met hittebestendige sluitfolie zowel de menuschaal rondom als de verschillende menuvakken perfect afsluit, zijn je gerechten en kant-en-klaarmaaltijden doeltreffend verpakt en gemakkelijk te bewaren, te vervoeren en aan te bieden voor verkoop. De machine wordt standaard geleverd met een gladde drukrol.

Snelle en lichte bediening


De veelzijdige MetalPack T325 is snel en gemakkelijk te bedienen. Dankzij het speciale sluitmechanisme wordt met een lichte bediening een grote sluitdruk verkregen, terwijl de optimale drukverdeling zorgt voor een constante sealkwaliteit. Je kunt zelf een sealtemperatuur instellen tussen de 100 en 200 °C. De topsealer is dankzij zijn verwarmde sealplaat met antiaanbaklaag heel gemakkelijk schoon te houden.

Menuschalen, gastronormbakken en folies


Zorg dat je de menutrays altijd combineert met de juiste sluitfolies. De multifunctionele T325 is perfect voor alle menubakken met een of meer vakken en gastronormbakken die geschikt zijn voor topsealen, zoals onze zwarte CPET-schalen, antracietkleurige menubakken van gefoamd AirPET®, zwarte spuitgietbakken van PP en onze zwarte gastronormbakken van rPET (gedeeltelijk gerecycled PET) en PP. Op deze topsealmachine passen zowel afneembare (peelable) als permanente (non-peelable) sluitfolies met een rolbreedte van maximaal 325 mm en een diameter van maximaal 200 mm.

Bijpassende inlegringen


Voor het gemakkelijk sealen van je 1-, 2- of 3-vaks menuschalen zijn bijpassende inlegringen nodig (los verkrijgbaar). Je kunt zo verschillende schalen sealen tot maximaal 1/2 gastronorm. Twee 1/4 gastronormbakken passen samen in een inlegring. Ieder type menubak of gastronormbak heeft een eigen inlegring, waarbij de onderkant van deze mal qua vorm en afmeting steeds overeenkomt met de ondertafel of adapterplaat en de bovenkant met de indeling en afmeting van de te sealen schaal. Het siliconensnoer ondersteunt de inlegring op de juiste plaatsen en heeft een isolerende werking. Plaats de juiste ring op de ondertafel of adapterplaat voordat je gaat sealen. De inlegringen zijn eenvoudig te verwisselen. Wil je menubakken sealen waarvoor een ander formaat inlegring nodig is, neem dan contact met ons op.

Speciale adapterplaat


Voor het dichtsealen van menubakken met een lengte van 227 mm of kleiner heb je een speciale adapterplaat nodig (los verkrijgbaar). Deze aluminiumplaat centreert de inlegring, zodat je met de handsealmachine ook eenvoudig kleinere menuschalen kunt dichtmaken met sluitfolie. Ook kun je met behulp van de adapterplaat op de MetalPack T325 diverse inlegringen voor de MetalPack T190 en de MetalPack T290 gebruiken. De adapterplaat is uitwendig in lijn met de ondertafel van je MetalPack Topsealmachine T325 en inwendig geschikt voor de inlegring. Voor het dichtsealen van gastronormbakken is geen adapterplaat nodig.

Hulp nodig bij je keuze?


Klik op het tabje Downloads op deze pagina om een Excelbestand te downloaden met daarin een overzicht van de menubakken, sluitfolies, inlegringen en adapterplaten die horen bij de diverse MetalPack Topsealmachines. Je kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag.Uitvoering
Code 510152
Merk MetalPack
Variant Topsealmachine
Type T325
Voltage 220-240v

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie