Safescan® Muntenteller, Kunststof, type: 1250, grijs


Code
955034
Besteleenheid
1

€ 199,00 /stuk Excl. btw

Op voorraad
4 producten

Deel dit product

Euromunten tellen en sorteren deed je nog nooit zo snel en efficiënt als met deze muntenteller Safescan® 1250.

220 munten per minuut met de Safescan 1250


Deze betrouwbare muntenteller- en sorteerder geeft je snel duidelijkheid over de hoeveelheid muntgeld. Stort maximaal vijfhonderd gemengde euromunten in de invoeropening en druk op de startknop. Het apparaat sorteert nu 220 munten per minuut en telt ze tegelijkertijd.

Automatische stop


Is een van de muntenbakjes vol, dan onderbreekt de Safescan 1250 automatisch het proces zodat je het bakje leeg kunt maken. Druk na het verwisselen opnieuw op de startknop om weer verder te gaan. Met de bijgeleverde muntenkokers kun je de getelde euromunten snel in rollen opslaan en gereedmaken voor de kassa.

Batches afpassen


Laat de Safescan 1250 voor je tellen: geef met de batchfunctie vooraf op van welke munten je een bepaald aantal nodig hebt. De muntenteller stopt nu telkens als een van die munten het gewenste aantal heeft bereikt. Zo kun je doelgericht je kassa vullen en snel je muntenrollen voorbereiden.

Gemakkelijk optellen


Tijdens het sorteren en tellen toont de display continu de tussenstand. Na afloop kun je met de knop Report gemakkelijk per muntsoort het getelde aantal en de bijbehorende waarde zien. Sluit de muntenteller desgewenst aan op de los verkrijgbare thermische printer Safescan TP-230 om de telresultaten direct in een handig overzicht uit te printen.

Voor de euro


Dit apparaat heeft een eenvoudige, intuïtieve bediening en is geschikt voor de euro. Voor tien andere Europese valuta’s zijn afzonderlijke versies verkrijgbaar.

Drie jaar garantie


De CE-gecertificeerde Safescan 1250 muntenteller voldoet aan strenge kwaliteitseisen en biedt een uitgebreide garantie van drie jaar. Deze euroversie wordt geleverd met een netsnoer, acht muntenbakjes, een set muntenkokers voor euromunten en een duidelijke gebruikershandleiding.Algemeen
Code 955034
Merk Safescan®
EAN 8717496335388
Materiaal Kunststof
Maten en gewichten
Lengte (cm) 35.5
Breedte (cm) 33
Hoogte (cm) 26.6
Uiterlijk
Kleur Grijs
Uitvoering
Type 1250

Merk Safescan®

Safescan biedt bedrijven en winkeliers een groot assortiment aan tijdregistratiesystemen, valsgelddetectoren, biljettelmachines, muntentellers, geldtelweegschalen, kassalades en kluizen.

Wereldwijd actief
Het in 2004 opgerichte Safescan is een wereldwijd actief bedrijf dat slimme en veilige middelen levert voor het verwerken van contant geld. Daarnaast biedt Safescan unieke tijdsregistratiesystemen om de aanwezigheid van personeel optimaal te beheren.

Veiligheid en nauwkeurigheid
De klanten van Safescan hechten belang aan veiligheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo beschermen de valsgelddetectoren ondernemers tegen fraude door vervalste bankbiljetten en zorgen de telmachines en point-of-sale-oplossingen voor een effectieve verwerking van contant geld. De tijdregistratiesystemen van Safescan onderscheiden zich door hun intelligentie en gebruikersvriendelijkheid.

Internationale prijzen
Safescan heeft met zijn innovatieve productlijn inmiddels meerdere internationale prijzen gewonnen en blijft zich op basis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie en design continu verder ontplooien.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook