actie

SendProof® Brievenbusdoos, A6, Karton, 180x115x28mm, met klep, enkele golf, bruin


Code
377730
Besteleenheid
1

€ 10,95 € 6,95 /bundel à 50 stuks Excl. btw

Op voorraad
515 producten


Deel dit product

Een brievenbusdoos is de ideale verpakking voor platte en lichte producten die te groot zijn voor een envelop, maar wel door de brievenbus passen.

Bespaar op je verzendkosten


Onze brievenbusdozen van stevig karton beschermen je inhoud en hebben een professionele uitstraling. Met hun hoogte van 2,8 cm passen ze door elke standaard-brievenbus. Perfect voor webwinkels, want de postbode hoeft niet aan te bellen en jij bespaart zo aanzienlijk op je verzendkosten.

Brievenbusbezorging


Deze brievenbusdoos wordt plat geleverd en is met een paar handelingen heel gemakkelijk in elkaar te vouwen. Vul de doos met een boek, cd, kleding of andere kleine producten, sluit deze af met behulp van de insteekkleppen, en je zending wordt keurig netjes in de brievenbus van je klant bezorgd.

Verkrijgbaar in A6-, A5- en A4-formaat.Algemeen
Code 377730
Merk SendProof®
EAN 4250414139247
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 180
Breedte (mm) 115
Hoogte (mm) 28
Formaat A6
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Variant Brievenbusdoos
Uitvoering Met klep, enkele golf
Verpakking
Aantal per pallet 224
Aantal per pallet 112
Aantal per pallet 120
Aantal per pallet 168

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie