Werktafel met afstelstrip tbv SMS-700


Code
13-WT.700.S
Besteleenheid
1

€ 125,00 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Ideale werktafel voor de Super Magneet Sealer SMS-700 of 700-EM.

Eenvoudig positioneren


Werk je met een supermagneetsealer voor het sluiten van plastic zakken, maak je zakken uit buisfolie of wil je meerdere zakken in één sealbeweging sluiten, bijvoorbeeld voor direct mailings? Met deze handige werktafel kun je de producten eenvoudig positioneren en heb je je handen vrij om de machine te bedienen.

Handige afstelstrip


Deze prettige werktafel zorgt voor nog meer gebruiksgemak van je magneetsealer. Hij is in vier verschillende posities aan de sealmachine te bevestigen. De tafel beschikt bovendien over een verstelbare afstelstrip zodat je snel en simpel van formaat kunt wisselen.

Betrouwbare sealers


Supermagneetsealers zijn betrouwbare, zeer eenvoudig te bedienen magnetische sealmachines voor het in plasticfolie verpakken van direct mailings, zoals folders, brochures, catalogi en tijdschriften, en het maken van dikke, beschermende zakken of blokzakjes.


Uitvoering
Code 13-WT.700.S
Merk AVC Sealing Solutions
Type WT-700-S

Merk AVC Sealing Solutions

De sealers in ons assortiment zijn afkomstig van leverancier AVC Sealing Solutions. Dit dynamische bedrijf bouwt al sinds 1986 hoogwaardige sealmachines voor diverse seal- en krimpoplossingen.

Breed assortiment
AVC levert zowel eenvoudige tafelsealers als volautomatische sealmachines en alles daartussen. Door het enorme scala aan mogelijkheden heeft AVC altijd wel een oplossing voor jouw verpakkingsvraagstuk. In ons assortiment vind je diverse magneetsealers, tafelsealers, impulssealers, werktafels en allerlei toebehoren, zoals sealdraad, veiligheidsmessen, teflon en complete reparatiesets.

Snelle sealoplossingen
De sealers van AVC zijn uitermate geschikt voor industrieel gebruik. Doordat zij hun machines zelf ontwikkelen en bouwen, kunnen zij continu innoveren en verbeteren. AVC staat dan ook bekend om zijn snelle en goede sealoplossingen die doen wat je van ze verwacht.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 2,85/stuk