Zak, Blokbodemzak, PP, 170x320mm, transparant


Veelzijdig kruisbodemzakje voor het presenteren van luxueuze lekkernijen zoals nootjes, koekjes, hartige zoutjes, chocolaatjes en andere zoetwaren.

Aantrekkelijke presentatie
Dit sierlijke stazakje van stevig plastic (PP) blijft goed in vorm blijft laat de inhoud er netjes en aantrekkelijk uitzien. Het zakje is ideaal af te maken met een vrolijke toef en een kleurrijk lint. Ook erg leuk voor het inpakken van kleine cadeautjes!

Mooi rechtop
De zakjes worden plat geleverd en zijn gemakkelijk te openen en te vullen. Dankzij de speciale kruisbodem en de stijfheid van het materiaal blijven de gevulde zakjes mooi en representatief rechtop staan.

Kruisbodemzakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten.
Algemeen
Code 192200
Merk Neutraal
EAN 8714215093895
Variant Blokbodemzak
Materiaal PP
Maten en gewichten
Breedte (mm) 170.0
Lengte (mm) 320.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Transparant
Afwerking Incl. bodemplaatje 95x60 mm
Verpakking
Aantal per pallet 384

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie