Zak, Brood- en banketzak, Papier, 22x7cm, Goud, wit


Het perfecte banketzakje voor al je kleine lekkernijen!

Luxueuze uitstraling
Verpak heerlijkheden zoals koekjes, chocolaatjes, toffees en nootjes in deze fraaie papieren banketzakjes. Met zijn goudkleurige opdruk van strepen, stippen of kleine krakelingen heeft dit witte papieren koekzakje een eenvoudige en tegelijk luxueuze uitstraling.

Met of zonder interieur
De banketzakjes worden plat geleverd. Vul ze rechtstreeks of leg de delicatessen op een kartonnen interieur en schuif dit in het zakje. Je presentatie is compleet als je het zakje sluit met een mooie sticker of etiket met je bedrijfsnaam.

Diverse dessins
De zakjes worden geleverd in een doos van 1.000 stuks in verschillende dessins. Zo kun je lekker variëren met je banketverpakkingen. Het elegante zakje is ook ideaal voor het stijlvol verpakken van sieraden, accessoires en andere kleine producten.
Algemeen
Code 240282
Merk Neutraal
EAN 8714215066424
Variant Brood- en banketzak
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (cm) 22.0
Lengte (cm) 7.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit
Design Goud

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie