The Spa Collection is een gerenommeerd internationaal designermerk. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw levert het diverse serviceproducten, waaronder gastenbenodigdheden zoals douche- en badproducten, aan onder andere hotels, sauna’s en beauty- en wellnessresorts. Met The Spa Collection in je badkamers ervaren je gasten het rijke gevoel van een vijfsterrenhotel tijdens een welverdiende vakantie of weekendje weg.

The Spa Collection: met hotel-DNA

The Spa Collection is ontworpen door en voor hotelmensen. Het hotel-DNA zit als het ware in deze lijn verweven. Dankzij de neutrale en smaakvolle uitstraling zijn de gastenbenodigdheden van The Spa Collection zeer breed inzetbaar en ervaren je gasten ze als pure verwennerij. De guestsupplies passen eigenlijk altijd en overal. Niet voor niets is The Spa Collection een bijzonder populaire lijn in heel Europa.

Lemon Grass en Green Tea

De Lemon Grass-lijn bevat verzorgingsproducten met een citroenachtig aroma. Dit zalig frisse accent ontspant, verzacht en werkt tegelijkertijd opwekkend. Lemongrass is een zeer herkenbare geur, omdat deze bijna alleen in The Spa Collection wordt gebruikt. De Green Tea-serie omvat een breed scala aan producten die zijn verrijkt met de delicate geur van groene thee. De stijlvolle verpakkingen uit deze lijn passen perfect in zowel een klassiek als een modern badkamerinterieur. Beide geuren zijn niet-overheersend en daardoor voor al je gasten prettig in het gebruik. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.