• Geplaatst op 21-06-2019
  • Algemeen

Paardekooper wint Out.of.Home Award binnen het segment Catering

Terwijl we nog geen maand geleden het Predicaat Koninklijk in ontvangst mochten nemen krijgen we alweer een eretitel toebedeeld: We hebben de Out.of.Home Award gewonnen voor beste fabrikant op het gebied van verpakkingen in het segment Catering (categorie non-food). We ontvingen vooral veel waardering vanwege onze proactieve houding en eerlijk zakendoen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Vakprijs

Bij de Out.of.Home Awards staat de relatie tussen handel en industrie centraal. Out.of.Home shops heeft een grote enquête gehouden onder de groothandels en inkopers binnen de branches Fastservice, Catering, On the move en Sport & Leisure. De prestaties van fabrikanten werden beoordeeld in de categorieën warme dranken, koude dranken, non food, vers/vriesvers, snacks en zoetwaren en tabak. Op basis van de beoordelingen werden rapportcijfers toegekend. Paardekooper haalde binnen het segment Catering het hoogste cijfer in de categorie non-food. De officiële uitreiking van de Out.of.Home Awards vond plaats op 20 juni in Landgoed Salentein in Nijkerk. Hierbij waren namens Paardekooper Vanessa Hondelink, Henri Timmerman en Tim de Veij aanwezig.

Veelzijdig

Paardekooper haalde binnen het segment Catering het hoogste cijfer in de categorie non-food. Het is de eerste keer dat we in dit segment in de prijzen vallen. Eerder wonnen we in de categorieën On the move en Fastservice. Dat we nu ook binnen Catering een prijs in ontvangst mochten nemen getuigt van onze veelzijdigheid.

Proactief en eerlijk

We scoorden hoge punten op het gebied van proactief en eerlijk zakendoen. We kregen onder andere het volgende te horen: “Paardekooper kent onze mogelijkheden en wensen. Zij zijn proactief en eerlijk. Partner in samen ondernemen. Zijn heel actief en dat doen ze goed.”

De dynamische foodmarkt is volop in beweging. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en passen onze verpakkingsoplossingen hierop aan. Daarnaast bedenken we samen met onze klanten nieuwe, innovatieve foodverpakkingen die een duidelijke meerwaarde geven op het gebied van kwaliteitsbehoud, presentatie/promotie, gemak en duurzaamheid. Het is mooi om te zien dat dit bij onze klanten niet onopgemerkt blijft en zelfs wordt gewaardeerd met een mooie prijs.