inlegring 1 bak H3 tbv T325


Code
510181
Besteleenheid
1

€ 229,55 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Gebruik deze inlegring bij het dichtsealen van kunststof 1-baks H3-menubakken met de MetalPack Topsealmachine T325.

Inlegring voor Topsealmachine T325


Deze inlegring oftewel mal is geschikt voor het dichtsealen van H3-menubakken met één vak. Plaats de inlegring op de ondertafel voordat je gaat sealen. De onderkant van de mal komt qua vorm en afmeting overeen met de ondertafel en de bovenkant met de indeling en afmeting van de te sealen gastrobak. Het siliconensnoer ondersteunt de inlegring op de juiste plaatsen en heeft een isolerende werking. De inlegringen zijn eenvoudig te verwisselen. Wil je gastronormbakken sealen waarvoor een ander formaat inlegring nodig is, neem dan contact met ons op.

Snel gastronormbakken dichtsealen


De professionele MetalPack Topsealmachine T325 is ideaal om snel, hygiënisch, luchtdicht en lekdicht handmatig kunststof menubakken en gastronormbakken met een of meer vakken dicht te sealen. Doordat je met hittebestendige sluitfolie zowel de menuschaal rondom als de verschillende menuvakken perfect afsluit, zijn je gerechten en kant-en-klaarmaaltijden doeltreffend verpakt en gemakkelijk te bewaren, te vervoeren en aan te bieden voor verkoop. De maaltijdverpakkingsmachine wordt veel gebruikt door slagers, groentewinkels, traiteurs, delicatessenzaken, restaurants, cateringbedrijven en andere winkels en professionele keukens.

Menuschalen, sluitfolies en adapterplaten


Zorg dat je bij het topsealen altijd de juiste combinatie van menuschaal, gastronormbak, sluitfolie, adapterplaat en inlegring gebruikt.

Hulp nodig bij je keuze?


Klik op het tabje Downloads op deze pagina om een Excelbestand te downloaden met daarin een overzicht van de menubakken, sluitfolies, inlegringen en adapterplaten die horen bij de diverse MetalPack Topsealmachines. Je kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag.


Code 510181
Merk MetalPack

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 2,85/stuk