inlegring 1 vaks tbv T190/T290/T325


Code
510178
Besteleenheid
1

€ 142,95 /stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Gebruik deze inlegring bij het dichtsealen van kunststof 1-vaks menubakken met de MetalPack Topsealmachines T190, T290 en T325.

Inlegring voor Topsealmachines T190, T290 en T325


Deze inlegring oftewel mal is geschikt voor het dichtsealen van menuschalen met een afmeting van 187 x 137 mm en één vak. Plaats de inlegring op de ondertafel of adapterplaat voordat je gaat sealen. De onderkant van de mal komt qua vorm en afmeting overeen met de ondertafel of adapterplaat en de bovenkant met de indeling en afmeting van de te sealen menuschaal. Het siliconensnoer ondersteunt de inlegring op de juiste plaatsen en heeft een isolerende werking. De inlegringen zijn eenvoudig te verwisselen. Wil je menubakken sealen waarvoor een ander formaat inlegring nodig is, neem dan contact met ons op.

Snel menubakken dichtsealen


De professionele MetalPack Topsealmachines T190 (compact model), T290 en T325 zijn ideaal om snel, hygiënisch, luchtdicht en lekdicht handmatig kunststof menubakken met een of meer vakken dicht te sealen. Met de T325 kun je ook gastronormbakken dichtsealen. Doordat je met hittebestendige sluitfolie zowel de menuschaal rondom als de verschillende menuvakken perfect afsluit, zijn je gerechten en kant-en-klaarmaaltijden doeltreffend verpakt en gemakkelijk te bewaren, te vervoeren en aan te bieden voor verkoop. De maaltijdverpakkingsmachines worden veel gebruikt door slagers, groentewinkels, traiteurs, delicatessenzaken, restaurants, cateringbedrijven en andere winkels en professionele keukens.

Menuschalen, sluitfolies en adapterplaten


Zorg dat je bij het topsealen altijd de juiste combinatie van menuschaal, gastronormbak, sluitfolie, adapterplaat en inlegring gebruikt. Bij gebruik op de grotere handsealmachines T290 en T325 heb je bij deze inlegring een speciale adapterplaat nodig die de ring en dus de menuschaal op de machine centreert. Deze adapterplaten zijn los verkrijgbaar.

Hulp nodig bij je keuze?


Klik op het tabje Downloads op deze pagina om een Excelbestand te downloaden met daarin een overzicht van de menubakken, sluitfolies, inlegringen en adapterplaten die horen bij de diverse MetalPack Topsealmachines. Je kunt ook contact met ons opnemen voor persoonlijk advies. Wij helpen je graag.


Code 510178
Merk MetalPack

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 2,85/stuk