• Geplaatst op 02-11-2016
  • Food & Services

Laat je verrassen door de meest inspirerende verpakkingsideeën, tijdens Packaging Innovations 2016. Leveranciers, designers en innovatiepartners presenteren tijdens de beurs de meest innovatieve verpakkingsoplossingen. Natuurlijk mag onze ideeënfabriek ‘Wrapp!Dup’ op dit hoogwaardige marketing- en designevent niet ontbreken. WrappIDup inspireert, creëert en produceert verrassende verpakkingsconcepten. Deze totaalaanpak, in combinatie met onze vooruitstrevende kijk op verpakkingen, maakt Wrapp!Dup uniek.

Toe aan een imago-boost?

Ontdek de meerwaarde van een onderscheidende verpakking. Of het nu gaat om een foodverpakking, een verzenddoos of een mooie cadeauverpakking. Onder de noemer Wrapp!Dup ontwerpen en ontwikkelen wij innovatieve verpakkingsconcepten die een positieve bijdrage leveren aan jouw bedrijfsimago. Je profiteert bovendien van een uniek totaalconcept: Wij zijn innovatiepartner, designer, verpakkingsspecialist en leverancier ineen. Experts van verschillende disciplines werken nauw samen, waardoor wij voor elke verpakkingsvraag de juiste oplossing bieden.

Bron van inspiratie

Wrapp!Dup biedt bedrijven een bron van inspiratie. Wij bieden een compleet aanbod producten en diensten om het proces, van ideeontwikkeling tot eindproduct, te ondersteunen. Van verrassende inpak tips & tricks en trendrapporten tot een 2- of 3D uitwerking van het verpakkingsidee. Er is zoveel mogelijk op het gebied van verpakkingen. Stap tijdens Packaging Innovations binnen in onze ideeënfabriek (standnummer B106). Ontdek het zelf en laat je inspireren!

Exclusief voor relaties van PACOMBI GROUP: gratis toegang

Kijk op WrappIDup.eu en ontvang jouw gratis tickets voor toegang tot Packaging Innovations 2016.

Packaging Innovations 2016 vindt plaats op 23 en 24 november in Taets Art & Event Park in Amsterdam. Kijk op de website van organisatie Easyfairs voor meer informatie.