• Geplaatst op 11-02-2019
  • Algemeen
Laat je inspireren door de LOVLY® voorjaar/zomer collectie. We presenteren verschillende nieuwe, trendy stijlen en dessins, waarmee jij de klant volledig inpakt.

We presenteren dit voorjaar maar liefst twee nieuwe stijlen: Mixed up en Dots & Circles. De naam zegt het al: Met Mixed up kun je naar hartenlust mixen and matchen. De stijl is verkrijgbaar in verschillende dessins uit dezelfde kleurgroep, coral en zeegroen, waarmee je eindeloos kunt variëren. Mixed up is verkrijgbaar in een modern zigzagpatroon (CHEVRON), willekeurige stippen (DOTS) en levendige bladnerven (LEAF). Door het combineren van de verschillende dessins ontstaat er een speels en eigentijds geheel. Bovendien is coral uitgeroepen tot de trendkleur van 2019. De levendige kleur symboliseert intimiteit en authenticiteit, waarnaar we zo sterk verlangen in deze digitale wereld.

De kunst van imperfectie

Dots & Circles toont de schoonheid van imperfectie. De vraag naar puurheid en onvolmaaktheid neemt toe als tegenreactie op het ‘perfecte plaatje’. In plaats van een geordend polkadot-patroon hebben we gekozen voor een willekeurige verzameling cirkels. Je hoeft niet alle ballen in de lucht te houden, want imperfect is het nieuwe perfect. Dots & Circles is verkrijgbaar in de trendy kleurencombinaties geel-oranje-zwart en roze-groen-zwart. Een bewuste keuze, want zwart in combinatie met felle, heldere kleuren is één van de designtrends in 2019.

Trendy verpakkingsdessins

Binnen de bestaande stijlen presenteren we verschillende nieuwe dessins. Zo is Romance uitgebreid met een verleidelijke rood-witte BOWS-print. Met deze charmante look weet jij iedereen te strikken. De Naturals-stijl is aangevuld met ditzelfde dessin, maar dan uitgevoerd in de combinatie wit op kraft. Producten met een natuurlijke uitstraling blijven onverminderd populair. Met Naturals zit jij gegarandeerd goed.
Geïnspireerd op de ton sur ton-look is Denim uitgebreid met een feestelijk CONFETTI-patroon in drie tinten blauw. Denim CONFETTI is een mooie aanvulling op Denim DRIFT.

Op www.lovlypackaging.com vind je een compleet overzicht van de LOVLY® geschenkverpakkingen. Hier laten we je tevens zien hoe je de verschillende stijlen en dessins kunt combineren voor een eigentijdse look. Of shop direct jouw trendy geschenkverpakkingen in onze webshop.