• Geplaatst op 28-11-2017
  • Food & Services

Speciaal voor Kerstmis hebben wij dit najaar vier nieuwe LOVLY®-stijlen ontwikkeld. Deze kerstspecials kun je nog maar een paar weken bewonderen in onze Stores en webshop. Daarnaast hebben we hard gewerkt aan de nieuwe Voorjaar/Zomer-collectie 2018.

All you need for Christmas is LOVLY®

Trakteer klanten deze kerst op hartverwarmende verrassingen met de mooiste geschenkverpakkingen. Speciaal voor de feestdagen presenteren wij GlossyNaturalsNordic en Party. Binnen deze specifieke stijlen onderscheiden wij verschillende trendy kerstdessins, zodat je binnen elke stijl eindeloos kunt variëren en combineren. Wees er snel bij want op = op. Haast je naar de Store of bestel jouw kerstspecials in de webshop.

Sneakpeek Voorjaar/Zomer 2018

Het einde van het jaar nadert en dan is het natuurlijk ook tijd om vooruit te kijken. Onze trendwatchers hebben voor jou de leukste trends voor het nieuwe jaar verzameld en gevat in vier verrassende nieuwe stijlen: Hearts, Fancy, Marble en Denim. Daarnaast hebben we een aantal bestaande stijlen aangevuld met nieuwe dessins. Zo is Naturals nu ook verkrijgbaar in een trendy botanisch veren- en vlinderdessin. LOVLY® Basics De LOVLY®-collectie wordt tevens uitgebreid met een premium-basiclijn.

LOVLY® Basics

bestaat uit zeven kleuren hoogglans cadeaupapier en cadeauzakjes, die je perfect kunt combineren met de LOVLY®-stijlen. De complete LOVLY®-collectie vind je binnenkort in de webshop en op www.lovlypackaging.com.