• Geplaatst op 12-02-2019
  • Algemeen
Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van verpakkingsdesign? En wil je weten hoe je de millennial bereikt? Kom op 19 of 20 maart naar het NL Packaging Event in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Zorg dat je de trein niet mist, want tijdens het NL Packaging Event kom je alles te weten over een futureproof verpakkingsassortiment. Zo blijf je bij en dat is nodig, want de wereld verandert in rap tempo. Een goed doordacht verpakkingdesign biedt groeikansen. Die wil je toch niet laten liggen?

Haal meer uit de verpakking met WrappIDup

PACOMBI GROUP is aanwezig met een stand (B19) boordevol inspirerende verpakkingsideeën. Aan de hand van ons eigen brand ‘IDEA’ en diverse klantspecifieke verpakkingen illustreren wij het belang en de impact van brandpackaging. Vormgegeven volgens de laatste (consumenten)trends en ontwikkelingen laten we zien hoe de verpakking (Wrapp) jouw merk (ID) naar hoger level brengt (up). Naast een stand hebben wij ook een rijtuig (2B). Stap in voor een gratis inspiratiesessie, boeiende klantcases en/of ontdek de kunst van het inpakken.

NL Packaging Awards 2019

Onze premium giftbox in opdracht van Old Amsterdam is aangemeld voor de NL Packaging Awards 2019. De geschenkdoos heeft de vorm van een typisch Amsterdams grachtenpandje, compleet met raampjes én verlichting. De verpakkingen vormen een prominent onderdeel van de winkelinrichting van de Cheese Stores van Old Amsterdam. Op 19 maart worden de winnaars bekend gemaakt.

Mis niks en schrijf je nu in!