• Geplaatst op 20-03-2018
  • Algemeen

Op 28 maart vindt het e-delivery event plaats in Utrecht. Tussen het rijtje mooie namen, zoals bol.com, Coolblue en Zalando pronkt ook onze naam. Onze webshop biedt namelijk een vergelijkbare gebruikerservaring als deze bekende consumentenwebshops. En dat is bijzonder, zeker in B2B.

In de Paardekooper-webshop staat extreme gebruiksvriendelijkheid centraal. Naar het voorbeeld van consumentenwebshops bieden we maximaal bestel- en betaalgemak en profiteer je van directe ondersteuning via een live chatfunctie. Daarnaast heb je altijd inzicht in levertijden. Dit is in consumentenwebshops heel gebruikelijk, maar niet voor business-to-business. Hierin zijn wij uniek in onze branche.

Plaza-concept

Naast verpakkingen bieden wij verschillende andere artikelen aan, waaronder gebruiksartikelen die winkels, horeca en industrie nodig hebben als onderdeel van hun eigen business. Hieronder vallen ook artikelen van andere aanbieders. Hierbij kun je denken aan promotiematerialen en werkkleding. Daarnaast kun je via de webshop direct bedrukte verpakkingen bestellen. Dit is al mogelijk vanaf kleine oplages. De bestelmethode richt zich op short-runs. Dat betekent in een paar stappen besteld en supersnel geleverd.

e-Delivery event

Het e-Delivery event vindt plaats op woensdag 28 maart bij Van der Valk in Utrecht. Alle facetten binnen e-commerce komen aan bod: van de eerste klik op de bestelknop tot logistiek en aflevering. Naast onze webshop besteden wij natuurlijk ook aandacht aan ons Sendproof assortiment. Verzendverpakkingen spelen een ontzettend belangrijke rol in e-delivery: Goed verpakt betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Daar zetten wij ons maximaal voor in.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.edelivery-event.nl.