• Geplaatst op 08-04-2015
  • Food & Services

Op 8 en 9 maart vond de Bakkersvak 2015 plaats, de nationale inspiratiedagen voor het ambachtelijke bakkersvak. Ook Paardekooper was aanwezig met een sfeervolle stand. Hier presenteerden we onder andere onze unieke en ambachtelijke Heerlijk verpakkingslijn. Met Heerlijk ben je verzekerd van een optimale presentatie van brood, gebak, koekjes en andere lekkernijen.

Verbreden

Tijdens de beurs viel ons op dat veel bakkers bezig zijn met het verbreden van hun winkel naar lunchroom en traiteur. Ook hiervoor is Paardekooper de aangewezen verpakkingsspecialist. We bieden diverse lunch- en cateringconcepten en we kijken hoe we dit assortiment nog beter kunnen afstemmen op de bakkerijsector.

Nieuw voor de bakker

Tijdens de beurs presenteerden we ook een aantal nieuwe verpakkingsoplossingen, waaronder houten huisjes en jute/ katoenen zakjes. De houten huisjes zijn onder meer geschikt als cadeauverpakking voor snoepjes en chocolaatjes. We ontvingen veel positieve reacties op de nieuwe verpakkingen. Binnenkort vind je deze verpakkingen in de webshop en onze Stores. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst naar onze stand tijdens de Bakkersvak. Graag tot volgend jaar. Of zien we elkaar wellicht eerder? Kom eens langs in één van onze Stores of maak een persoonlijke afspraak met één van onze verpakkingsexperts. Wij helpen je graag bij uw toekomstige ambities.