• Geplaatst op 26-09-2016
  • Food & Services

Steeds meer bedrijven ontdekken de meerwaarde van een mooie (geschenk)verpakking en maken gebruik van de diensten van WrappIDup. Van een maatwerk inpakmanual of instructiefilmpje tot een inspirerende inpakworkshop. Ontdek onze nieuwste ‘producties’.

WrappIDup biedt verschillende producten en diensten om jouw verpakkingsassortiment naar een hoger level te tillen. Van het ontwerpen en ontwikkelen van een compleet nieuwe verpakking tot advies bij het inpakken van de leukste cadeautjes. Inmiddels maken vele bedrijven gebruik van WrappIDup.

Inpakhulp

Zo hebben wij voor een aantal bedrijven een inpakmanual gemaakt. Dit is een maatwerk brochure voor het winkelpersoneel, waarin diverse inpaktechnieken stapsgewijs omschreven. Onder meer ICI PARIS XL en Pour Vous Parfumerie maken hiervan gebruik. In aanvulling op de manual hebben wij vorig jaar voor ICI PARIS XL een inpakinstructiefilm gemaakt, als onderdeel van hun e-learning traject. Ditzelfde hebben wij voor Gall & Gall gedaan en ook het Rijksmuseum kiest voor een WrappIDup inpakfilm, met aansluitend een inpaktraining voor de circa honderd medewerkers van de prachtige museumshop.

Mooi inpakken: Tips & Tricks

In aanloop naar de feestdagen besteden wij extra aandacht aan mooi inpakken. De maand oktober staat weer in het teken van onze inpakworkshops Sint & Kerst. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en wij hebben weer de leukste verpakkingsideeën verzameld. Deelnemers leren mooi en efficiënt inpakken en gaan met een ‘rugzak’ vol inspiratie en leuke ideeën weer naar huis. Daarnaast presenteren wij in onze maandelijkse actiefolder verrassende inpak Tips & Tricks. Deze Tips & Tricks vind je ook terug op onze Facebookpagina en website.

Geschenkverpakkingen schitteren op het witte doek

In december verschijnt de nieuwe kerstcommercial van ICI PARIS XL. Wij leveren de verschillende geschenkverpakkingen die schitteren in de commercial, waaronder het cadeaupapier, de lintjes en de geschenkdoosjes.

Benieuwd naar nog meer ‘producties’ van onze ideeënfabriek of heb je zelf een leuk verpakkingsidee of een specifieke vraag? Kijk op WrappIDup.nl voor meer informatie.