Bag, Fruit & vegetable bag, Brown Kraft paper, nr. 2, 16/10x30.5cm, brown


Geef je groente en fruit veilig en representatief mee in deze neutrale papieren AGF-zakken.

AGF-zak van stevig kraftpapier


Aardappelen, groente en fruit krijgen een ambachtelijke presentatie als je ze meegeeft in een papieren zak. Deze bruine groente- en fruitzakken zijn gemaakt van stevig kraftpapier dat ook gemakkelijk zwaarder fruit en aardappelen kan dragen.

Voldoende voorraad


De voedselveilige AGF-zakken worden plat geleverd in een economische doos van tien kilo, zodat je lang voldoende voorraad hebt. Dankzij de handige enveloppe-opening (de voorkant is iets lager dan de achterkant) en de zijvouw zijn ze snel en eenvoudig te openen en te vullen.

Formaten en bedrukkingen


Deze onbedrukte AGF-zakken zijn verkrijgbaar in drie praktische formaten, van nr. 0 tot en met nr. 2. Naast deze bruine variant leveren wij ook AGF-zakken van kraftpapier in fris wit of met een standaardbedrukking. Vanaf honderd kilo aan zakken kun je ze fullcolour laten bedrukken met je eigen logo of opdruk. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.
Appearance
Product code 218014
Brand Neutraal
EAN 8714215066264
Colour Brown
Environment and quality
Quality hallmark Food safety
General
Material Brown Kraft paper
Model
Version Fruit & vegetable bag
Verpakking
Quantity per pallet 50
Weights and measures
Contents (pound) 2
Width (cm) 16
Length (cm) 30.5
Side fold (cm) 10
Size Nr. 2
Content (pieces) 1200
Weight (gr/m²) 40

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review

Recommended products