Header bag, PP, 18x30cm, 15my,


Product code
175080
Order quantity
1
Brand
Neutraal

€ 23,95 /box, 2000 pcs
€ 28,98 (incl. VAT)

In stock
1099 items

Beugelzakken zijn zakken die aan een blok zitten en opgehangen worden aan een beugel. Door een perforatielijn zijn ze eenvoudig los te trekken en daardoor sneller verwerkbaar. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met of zonder microperforatie.Environment and quality
Product code 175080
Brand Neutraal
EAN 08714257033637
Quality hallmark Food safety
General
Version Header bag
Material PP
Model
Bracket x
Verpakking
Quantity per pallet 72
Weights and measures
Thickness (my) 15.0
Width (cm) 18.0
Length (cm) 30.0

Brand Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Reviews

No reviews yet.

Write a Review